Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie ukrywam, rozczarowany jestem, że to nie Niemcy.

• Mam nadzieje że wypierdolą te cringowe npc które cały czas musisz tam spotykać robiąc fabułę, dlaczego kurwa oni wszyscy muszą być tacy słodko pierdzący jak obsługa salonu plusa w reklamie telewizyjne

• Będą duże tereny zurbanizowane, to najważniejsze

Opublikowano

Nie sądzę że będzie cokolwiek innego niż to co już znamy. Pewnie będą te mini historyjki o jakichś drifterach czy innych japońskich klasykach po ojcu itd.

Opublikowano

Motorfest dość fajnie rozwinął formułe festiwalu do oddzielnych playlist - z konkretnymi wymaganiami, konkretnymi samochodami którymi się jeździ (zarówno swoimi jak i pożyczonymi na czas eventu) i tematem przewodnim każdej playlisty. Cotygodniowe wydarzenia też fajne, bo tematyczne - albo jednej marki, albo jakiegoś tematu np. auta amerykańskie. Tuning wizualny też lata świetlne przed Forzą. Do tego świetny grand race online ze zmianami pojazdu w trakcie wyścigu.

Ale z drugiej strony to bardzo ubi game - pierdyliard znajdźek i przegięty grind, żeby kupić jakikolwiek lepszy pojazd. I absurdalnie skomplikowany system upgradów samochodów.

Także liczę, że formuła singla z 4 i 5 nie powróci w identycznej formie, ale nie liczę na karierę typu od zera do racera. Może znajdą złoty środek jakoś. No i jak zobaczę znowu to jebane Forza Aero to chyba rzygnę.

Opublikowano

No właśnie tuning optyczny jest tutaj akurat słaby. Chciałem kiedyś sobie zrobić rajdówkę, to albo niepasujący bodykit, albo nic nie ma. Na zmiany w tym względzie też nie liczę, że o autoscluptcie nie wspomnę. Nie wiem czy to licencja, czy im się tego robić nie chciało przy takiej ilości aut.

Opublikowano
36 minutes ago, PiotrekP said:

No właśnie tuning optyczny jest tutaj akurat słaby. Chciałem kiedyś sobie zrobić rajdówkę, to albo niepasujący bodykit, albo nic nie ma. Na zmiany w tym względzie też nie liczę, że o autoscluptcie nie wspomnę. Nie wiem czy to licencja, czy im się tego robić nie chciało przy takiej ilości aut.

Motofest też w tej chwili ma chyba 750 samochodów i zdecydowania większość ma jakieś modyfikację wizualne nielicencjonowane (acz bazujące na prawdziwych) +wersje od razu z prawdziwym bodykitem (np Liverty Walk) więc pewnie się da. Ciekawe też, ile modeli samochodów powróci z 4 i 5, nie liczę na ponowne zbudowanie każdego samochodu (pomijając te, stworzone od zera do piątki). Ciekawe też jaki skok graficzny będzie, 5 była piękna, ale to nadal była gra stworzona jeszcze na xbox one.

Opublikowano

wystarczy powrót do korzeni. kariera z jedynki, i nawet dwójki, to było to co człowiekowi dawało radość. czasami potrzebny był grind żeby odblokować jakieś droższe auto pod konkretne zawody ale była satysfakcja. niby fajnie jak szybko stać się na każde auto i nie przejmujesz się niczym ale przejechanie całej gry 3-4 autami to jednak średnio. otwarty świat ale zamknięta kariera i będzie git.

Opublikowano

Tyle tych aut, a jak pisałem wcześniej, większość tych topowych w spinach albo za kupony. Że o kolejnych dlc z furkami nie wspomnę. Aut w piątce stuningowych mechanicznie mam mniej niż 20. Większość jest stockowa, tylko lakier zmieniony.

Opublikowano

Im bliżej tego pokazu tym mniej hype'u na FH6. Przypomniałem sobie, że dla mnie niestety co część to gorsza.. kupiłem w tym tygodniu ponownie FH2 i dla mnie to chyba wyżyny serii. Oczywiście graficznie 3 i kolejne części jej (hehe) "odjechały", ale jednak im mniej kariery tym mniej chciało mi się grać. Trójeczka jeszcze wjechała na pełnej, bo Australia, buggy, plaże i ten cudowny pokaz możliwości HDR (co w połączeniu z kupionym niedługo później Oledem ryło banię). Czwórka była już dla mnie krokiem w tył i DLC do 3, a w 5kę pograłem z 2 godziny, zobaczyłem że prawie nic się nie zmieniło na lepsze. Grafika lepsza, ale dalej jest pop-up. Do tego gra coraz bardziej szła w stronę multi i festyniarstwa rodem z Fortnite, a nie święta motoryzacji. Mimo wszystko mam nadzieję, że po 5 latach będzie wreszcie jakiś postęp

Opublikowano
1 hour ago, PiotrekP said:

Tyle tych aut, a jak pisałem wcześniej, większość tych topowych w spinach albo za kupony. Że o kolejnych dlc z furkami nie wspomnę. Aut w piątce stuningowych mechanicznie mam mniej niż 20. Większość jest stockowa, tylko lakier zmieniony.

Ja mam koło 750+ aut gdzieś w piątce i pewnie nie przejechałem nawet metra połową z nich, nie mówiąc o zrobieniu jakichkolwiek zawodów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Colin napisał(a):

nawet dwójki

przecież w dwójce wprowadzili to, ze jednym autem przejdziesz całą grę bo dostosuje wymagania pod niego

Opublikowano

Jakiemus losowemu niemcowi 5 sie zupdatowala zupełnie z dupy i ujrzał takie coś kaz Czyli maj realny. Jedynie martwi mnie, że nawet nie potrafią przypilnować tego do pokazu. No i stan FM na premiere też każe być ostrożnym.