Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To nikomu nie przeszkadza chodzi o to, że oni tego nie ogarniają ani nie kontrolują. Taki infinite miało być o wiele lepszą grą.Capcom juz od dawna korzysta z Chińczyków na szeroką skalę chyba od monster hunter world i wydają gry wybite .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spoko gierka, remake dobrze zrobiony, ale graficznie szału nie robi, dalej top topów jest AC: BF.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, devilbot napisał(a):To nikomu nie przeszkadza chodzi o to, że oni tego nie ogarniają ani nie kontrolują. Taki infinite miało być o wiele lepszą grą.Capcom juz od dawna korzysta z Chińczyków na szeroką skalę chyba od monster hunter world i wydają gry wybite .Oni zwyczajnie nie wiedzą czym to Halo ma być od czwartej części, teraz doszli do resetu, a nowe lokacje od zera to awaria windy i spam wrogów, albo otwieranie drzwi i spam wrogów. Te nowe misje nic nie wnoszą, są o niczym, co tylko potęguje rozpacz. Ale dodali kolorowe pancerze, których nawet nie zobaczysz. Czarno widzę przyszłosć niestety i chyba za to głównie jestem zły w tym rimejku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor trochę porównań z lokacji:Dobrze widać jaką abominacją była edycja Anniversary i dlaczego ten remake był potrzebny tej grze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 29 minut temu, ASX napisał(a):trochę porównań z lokacji:Dobrze widać jaką abominacją była edycja Anniversary i dlaczego ten remake był potrzebny tej grzeOryginał wciąż wygląda najlepiej. Anniversary tragedia, wiadomo. Remake wygląda ładnie, ale za często masz wizualny hałas i przeładowanie. Na oryginał patrzy się najprzyjemniej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dlatego remake nie zastąpi mi anniversary bo te ma pod spodem og grafikę i gameplay.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Czy najlepiej to myślę że mocno dyskusyjnie. Ale na pewno wersja z 2001 ma cały czas w sobie tego ducha i klimat którego nie da się po prostu odtworzyć za pomocą współczesnej oprawy. Z drugiej każdy widzi że minęło 25 lat i oryginalna oprawa potwornie się zestarzała.Ja się po prostu ciesze że są teraz dwie wersje oryginał który dostał remaster w 2011 i w MCC. Oraz ten remake. A o Anniversary można zapomnieć że w ogóle coś takiego powstało.