Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty.To też nie diabeł rogaty.Ani miłość kiedy jedno płaczea drugie po nim skacze.Miłość to żaden film w żadnym kinieani róże ani całusy małe, duże.Ale miłość – kiedy jedno spada w dół,drugie ciągnie je ku górze.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Nawet ofiego zatrudnijcie. Zobaczcie jak fajnie napisał recenzje silent hilla 3, gość już duchem pisze dla psxaAkurat plusika mogłeś dać pod recenzją, to ja bym Ci plusika dał za coś innego z tym temacie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 25 minut temu, Rozi napisał(a):A to jest prawda?Prawda, Marcellus łyknął wszystkie fake newsy które wyskoczyły tuż po morderstwie Kirka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem jaki jest sens wpychać politykę do pisma o grach i to w temacie który tego nie dotyczy. Niezależnie z której strony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak właściwie Marcellus teraz godnie zastępuje Zooltara.Mam taką propozycję może by tak dać te pół strony więcej Mielowi a na stronie Zaxowej zrobić minirecki/3groszówki już wydanych tytułów o które od dawna są prośby (skoro zgrentgen jest trudny do ogarnięcia.)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W tym numerze też coś smęci o arabach i że nie będzie już woke w grach EA.Każdy dostał przypinkę z nowym numerem? Prawie wyjebałem do śmieci z kopertą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mnie się wydaje że ludzie nazbyt tutaj emocjonalnie podchodzą do kwestii PPE. Portal jak portal można go lubić albo nie, ale nie widzę powodu by robić mu pod górkę zresztą jak każdemu innemu medium. Mnie jak się gdziekolwiek opinia czy tekst jakiegoś redaktora nie podoba to szukam sobie opinii innego. Po co tracić czas by komuś robić na złość w sieci?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tą polityką to racja. Nie wyobrażam sobie, że kupuję magazyn o gitarach albo o bieganiu a w środku polityczne bagno serwowane przez któregoś z redaktorów. Tak, wiem - mogę nie czytać. Tylko że od lat prenumeruję pismo, więc chcę napisać co o tym sądzę i wolałbym już w to miejsce recenzję dziwnego indyka o którym usłyszę pierwszy i ostatni raz. Serio, nigdzie już nie można od tego odpocząć, tylko włączasz youtuba to polityka, włączasz TV to polityka, idziesz na imprezę a tam rozmowy o polityce, odpalasz bezbecki kabaret/stand up i musi być o polityce. To chociaż gazetka o gierkach dla dzieci mogłaby być od tego wolna...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Marcellusa to już od x czasu pomijam, no nie da rady czytać tych wysrywow. Na szczęście to tylko pół strony.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 57 minut temu, Enepsignos napisał(a):Mnie się wydaje że ludzie nazbyt tutaj emocjonalnie podchodzą do kwestii PPE. Portal jak portal można go lubić albo nie, ale nie widzę powodu by robić mu pod górkę zresztą jak każdemu innemu medium. Mnie jak się gdziekolwiek opinia czy tekst jakiegoś redaktora nie podoba to szukam sobie opinii innego. Po co tracić czas by komuś robić na złość w sieci?To nie jest kwestia nielubienia i robienia pod górkę, po prostu każdy widzi miałkie treści, chamskie clickbaity i takie fuckupy jak ten z GPT (a słabe tłumaczenia z translatora to już tam są od lat). I co mamy chwalić za to? Sam jestem masochistą i właśnie jestem przywiązany do PPE przez szmatławca i po prostu już z przyzwyczajenia tam zaglądam, ale tylko na szybkie newsy. Natomiast to co tam się często zamieszcza to po prostu uwłacza inteligencji.Jakby Roger publicznie przyznał, że PPE to ściek, to raczej nikt nie miał takich pretensji, że musi tam robić, ale nie będzie srał do własnego gniazda, póki tam pracuje. Też uważam, że powinni się jak najdalej trzymać portalu i od niego odciąć, no chyba, że postacie z PPE napędzają im kilku klientów (w co wątpię).Natomiast oczywiście rozumiem jak działa dzisiejszy, dziwny świat, oparty na kontrowersji, i że takie akcje tylko napędzają kliki. Nie takie rzeczy przechodzą i się sprzedają - np. freak fighty czy niebieska platforma. Wszytko można, ogranicza nas tylko jakaś przyzwoitość i rozum.
Opublikowano 54 minuty temu54 min W sumie mógł nie pisać. Tylko zaraz na fb psx by ktoś pytał, czemu w piśmie o tym nic nie ma, bo to przecież to samo. Może jakby tłustym drukiem nad spisem treści albo we wstępniaku było, że to dwa osobne byty, to może by do nich coś dotarło. Choć pewnie taki napis to by zauważyli tylko na okładce.
Opublikowano 40 minut temu40 min Pod każdą zapowiedzią nowego numeru na PPE znajdzie się co najmniej jeden komentarz w stylu "nie będę płacił za przedrukowane click baity"...Co do click baitów samych w sobie to ludzie się na nie wściekają, wchodzą w artykuły, marudzą w komentarzach a jednocześnie nabijają ruch i wejścia. Nic dziwnego, że taki styl jest utrzymywany skoro to przynosi duży zysk. Na filmwebie jest w tej chwili podobnie... Kojarzę, że kilka lat temu była robiona ankieta czy byłbyś w stanie uiścić małą opłatę (coś w stylu 2 zł miesięcznie) za brak reklam i jakieś dodatki. W komentarzach zrobił się niezły szum, bo nikt sobie nie wyobraża płacić za treści w internecie. Nie dało się tak to trzeba było inaczej. Portale typu WP były takie od zawsze - do dziś kojarzę gdy media spekulowały gdzie trafi Lewandowski z Lecha Poznań, a na stronie głównej WP wielki napis POLAK W REALU!!!, a w artykule informacja o jakimś Polaku, który trafił do Realu w hiszpańskiej drugiej lidze koszykarskiej. Nie chce mi się nawet pisać o Przeglądzie Sportowym, który z 20 lat temu był moją stroną startową a potem przyszedł Michał Pol i zamienił ją w śmietnik click baitów. Tyle że właśnie za jego czasów ten serwis rozrósł się do wielkich rozmiarów i łapał miliony wejść.Ja po prostu nie wchodzę na PPE ani tym podobne portale i się nie denerwuję ani nie nabijam im wyświetleń. Edytowane 35 minut temu35 min przez Grześ
Opublikowano 37 minut temu37 min 1 minutę temu, Grześ napisał(a): W komentarzach zrobił się niezły szum, bo nikt sobie nie wyobraża płacić za treści w internecie. Teraz nazywa się to patronite i wcześniejszy dostęp do zawartości.
Opublikowano 25 minut temu25 min Ppe, Charlie kirk, woke, 4 strony dyskusji, a numer dopiero ma premierę. Nie działo się tyle w temacie ikstrima od czasu verbatimgate, jak Shiva miał ból dupy, a Gamera chciał napierdalać forumowiczów
Opublikowano 14 minut temu14 min Jakbyś sprawdził tematy o innych numerach to pewnie też by się coś znalazło.