Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten Doom jednak cały czas ma odpalony ray tracing, więc nie jest to zbyt reprezentatywna nowość.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 minut temu, łom napisał(a):Napisałem że gry wydane do ~2022, więc chodzi mi właśnie o starsze tytuły, ale nie tak stare jak z generacji PS360. Nowsze, bardziej wymagające które też nie mają wersji na past-geny to 4k/60 zobaczą tylko na YT Wiem wiem tylko właśnie idzie o to że reklamowanie tego jako maszynki po 4k@60 z założeniem "ale tylko dla gier co maja 3+ lat albo multiplayerów. I tak raczej przyszłość będzie taka że mocne skalowaniem będzie potrzebne. Rynek nie rośnie tak jakby chcieli, więc trzeba wciskać gry do jak największej ilości osób. Raczej target na najbliższe 5, a może i do 10 lat to będzie nastawienie, żeby grę się dało wcisnąc na wszystko od switcha 2 i kompów o mocy PS5(czyli czegoś w okolicy decka) do PS6. Obstawiam że po wyjściu PS6, PS5 z uwagi na CPU skończy jako konsola do trybu 30 ew. 40 fps i dostaniemy tyle prawdziwie nowogeneracyjnych exów przez długie lata co kot napłakał.12 minut temu, Bzduras napisał(a):Ten Doom jednak cały czas ma odpalony ray tracing, więc nie jest to zbyt reprezentatywna nowość.Jasne, ale mogę wsadzić tam inne gry na UE 5.0 z wyłączonym RT i też będą jazdy ;). Ten doom chodzi w 60 na series S. Ze spadkami i wygląda jak guano no ale ;). Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Kangus
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Silent Hill 2 to jest optymalizacyjny potworek.Akurat prezentacja była z Sillent Hill F. Ale to było z TSR i za wysokie ustawienia, zeszli do 1440p@medium@FSR performance(co jak nie wsadzą fsr 4.0 będzie wyglądać naprawdę słabo) i już się grało ok, no ale to jest właśnie bardziej realistyczny target o jakim mówię dla takiej maszynki. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja obstawiam ze pad bedzie po 299zl. Sam mocno mysle nad zamowieniem od razu jak sie pojawi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):To będzie entry level komputerek w eleganckiej formie do salonu, ot i tyle. Jak ktoś chce PCMR Tjery Level to nie kupi SM, bo to nie do tego ma służyć. Ale tę bajerę o 4K60 to mogliby trochę zluzować, bo pewnie jakieś indyki 2D i gierki z ery szóstej/siódmej generacji do tego dociągną, ale raczej nic ponad to.Nikt nie mówił o natywnym 4K, będziesz miał to samo co w PS5 czyli oszukane 4K z upscalingiem.