Opublikowano środa o 11:251 dzień Na początku na pewno, zwłaszcza że nie wiadomo jaka będzie podaż, a hardkorowych Steamowych graczy gotowych zapłacić nawet wysoką cenę też trochę jest. Ale nie zapowiada się by miał być to sprzęt który jak to przewidywał np. Rysław zaora i wygra wojnę konsol
Opublikowano środa o 11:301 dzień Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.
Opublikowano środa o 11:551 dzień Jakby to kosztowało 2799 to może bym podmienił za Pleja do małego pokoju. W sumie procek jest bardzo dobry, będą upscallery jakieś kaczuszki to może nie będzie tak źle
Opublikowano środa o 11:581 dzień 26 minut temu, devilbot napisał(a):Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.A ja to całkiem lubię Rysława i łysego. Za to słucham też Rocka i Borysa, ale nie wiem czemu to sobie robię, syndrom sztokholmski czy coś.
Opublikowano środa o 12:471 dzień Rysiu dobry ziomek, uv też niezły wariat, sony go nienawidzi, bo zdradził metodę na granie za darmo na sonce.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tech4GamersSteam Machine Benchmarks Leaked, Mediocre Performance Rai...New Steam Machine benchmarks have appeared on Geekbench, and the mediocre numbers have sparked concerns among gamers.