Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na początku na pewno, zwłaszcza że nie wiadomo jaka będzie podaż, a hardkorowych Steamowych graczy gotowych zapłacić nawet wysoką cenę też trochę jest. Ale nie zapowiada się by miał być to sprzęt który jak to przewidywał np. Rysław zaora i wygra wojnę konsol
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jakby to kosztowało 2799 to może bym podmienił za Pleja do małego pokoju. W sumie procek jest bardzo dobry, będą upscallery jakieś kaczuszki to może nie będzie tak źle
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 26 minut temu, devilbot napisał(a):Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.A ja to całkiem lubię Rysława i łysego. Za to słucham też Rocka i Borysa, ale nie wiem czemu to sobie robię, syndrom sztokholmski czy coś.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Rysiu dobry ziomek, uv też niezły wariat, sony go nienawidzi, bo zdradził metodę na granie za darmo na sonce.