Opublikowano niedziela o 07:523 dni Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak najlepiej rozpocząć niedzielę? Dostawą nowego numer! ;) Biorę się za pakowanie, tak że jutro powinny wyjechać wszystkie paczki z Patronite i prenumeraty do paczkomatów.
Opublikowano niedziela o 11:143 dni No i zajebiscie. Dzisiaj kobita mówi „a co nie mamy nowego kalendarza?”. :)
Opublikowano niedziela o 11:283 dni Kurde, nie wytrzymam do piątku. Chyba pierw wleci cyfrowe wydanie
Opublikowano niedziela o 11:453 dni Prawilnie 31.12 kalendarz będzie zmieniony, a nie już po nowym roku, albo w kwietniu.
Opublikowano niedziela o 14:423 dni 3 godziny temu, aux napisał(a):Kurde, nie wytrzymam do piątku. Chyba pierw wleci cyfrowe wydanie Ja nie uznaje PE cyfrowego. Muszę poczuć perfumy farby zagrajmerskiej by móc odpowiednio skupić się na czytaniu.
Opublikowano wczoraj o 08:41 1 dzień Autor E-wydanie nowego numeru wrzucone na sklep i przypisane do prenumerat :)
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień PDF przekartkowany. Aż sie musiałem powstrzymywać, zeby nie zaczac czytac podsumowań roku, ale z lekturą czekam tradycyjnie na nadejście papieru.
Opublikowano wczoraj o 10:32 1 dzień Mi z Thorgalami poczta dała dupy, 3 tygodnie szły od 8 grudnia do wczoraj. Zaraz Nowy Rok, więc może być różnie z przesyłkami.
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień @Piechota jednak nie zdążyłeś ograć Ekspedycji 33, czy po prostu nie przypadła Ci do gustu?
Opublikowano wczoraj o 10:51 1 dzień Recenzja Stalker 2 na PS5 wejdzie w przyszłym numerze, czy wogóle się nie pojawi?
Opublikowano wczoraj o 11:09 1 dzień 23 minuty temu, Pix napisał(a):@Piechota jednak nie zdążyłeś ograć Ekspedycji 33, czy po prostu nie przypadła Ci do gustu?Gdy wysyłałem Rogerowi listę, nie zdążyłem. Obecnie mam 6 godzin na koncie i sporo przemyśleń, gdzie (na ten moment) bym ją tam wciskał
Opublikowano wczoraj o 11:35 1 dzień 24 minuty temu, Piechota napisał(a):Gdy wysyłałem Rogerowi listę, nie zdążyłem. Obecnie mam 6 godzin na koncie i sporo przemyśleń, gdzie (na ten moment) bym ją tam wciskał Mam nadzieję, że kiedyś podzielisz się tymi przemyśleniami w Bez Dyskusji!
Opublikowano wczoraj o 13:58 1 dzień Po wywiadzie z @mashter zaciekawiły mnie jego poprzednie filmy, ale chyba nie są nigdzie dostępne? https://www.filmweb.pl/film/Mama+umiera+w+sobot%C4%99-2022-10044781 głównie chodzi mi o ten, a najchętniej obejrzałbym oba :)
Opublikowano wczoraj o 14:11 1 dzień Autor 4 godziny temu, TomciooPL napisał(a):Przesyłki pocztowe też wyjechały wczoraj?Tak jest, wszystko wczoraj ruszyło w trasę.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 8 godzin temu, Perez napisał(a):E-wydanie nowego numeru wrzucone na sklep i przypisane do prenumerat :)No to u mnie nie ma :( A miało być.Co prawda dopiero wczoraj składałem zamówienie na prenumeratę więc może jeszcze nie nabrało mocy :)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Uuu, nie wiem, czy numer z kalendarzem idzie z innej drukarni, ale mój numer wali farbą w starym, dobrym stylu. Aż się łezka w oku zakręciła.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 minuty temu, Pix napisał(a):Uuu, nie wiem, czy numer z kalendarzem idzie z innej drukarni, ale mój numer wali farbą w starym, dobrym stylu. Aż się łezka w oku zakręciła.Bez kitu, śmierdzi jebie pachnie prawie jak z drukarni od specjalek Piękne wydanie, super kalendarz, wspaniałe podsumowanie gier roku 2025 P.S Butcher ma ten gust
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 15 minut temu, kr4wi3c napisał(a):No to u mnie nie ma :(A miało być.Co prawda dopiero wczoraj składałem zamówienie na prenumeratę więc może jeszcze nie nabrało mocy :)Gotowe :) My to mieliśmy tę akcję z przesunięciem startu prenumeraty i chyba oszukaliśmy system z odpaleniem PDF-a. 16 minut temu, Pix napisał(a):Uuu, nie wiem, czy numer z kalendarzem idzie z innej drukarni, ale mój numer wali farbą w starym, dobrym stylu. Aż się łezka w oku zakręciła.No nic, biorę się za drugą magisterkę... "Fenomen zapachu druku w kontekście kultury czytelniczej prasy growej" ;)Miesięcznik drukuje niezmiennie ta sama drukarnia od 1,5 roku.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Wow. Tak, dzięki, jest, idę czytać.Tak btw, jestem pod wielkim wrażeniem obecnego poziomu obsługi.Pisząc o żenującym poziomie obsługi za czasów IA to jak nic nie napisać. Obecnie nie mam ani pytań, ani skarg, ani zażaleń. Nawet PDF pojawia się o czasie, a nie że jak się komuś przypomni po pierdyliardzie maili i zaczepek na FB to może wrzuci... ehh. Szkoda strzępić ryja ;)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 17 minut temu, Perez napisał(a):Gotowe :) My to mieliśmy tę akcję z przesunięciem startu prenumeraty i chyba oszukaliśmy system z odpaleniem PDF-a.No nic, biorę się za drugą magisterkę... "Fenomen zapachu druku w kontekście kultury czytelniczej prasy growej" ;)Miesięcznik drukuje niezmiennie ta sama drukarnia od 1,5 roku.Dobra Szefie, chyba to rozgryzłem. Zapach farby w tej drukarni jest bardziej ulotny, dlatego zazwyczaj zanim numer dotrze do czytelnika, to cudowny smrodek zdąży już zniknąć. Tym razem, ponieważ miesięcznik jest zafoliowany razem z kalendarzem, zapach utrzymuje się dłużej. Możesz użyć moich przemyśleń w swojej magisterce.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W HP u Konsolite i Ostasza te same fotki co miesiąc temu. Błąd w Matrixie czy tak miało być?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor Edycja specjalna co miesiąc - +2 zł za foliowanie, aby zapach pozostał z Tobą dłużej!