Opublikowano niedziela o 07:522 dni Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak najlepiej rozpocząć niedzielę? Dostawą nowego numer! ;) Biorę się za pakowanie, tak że jutro powinny wyjechać wszystkie paczki z Patronite i prenumeraty do paczkomatów.
Opublikowano niedziela o 11:142 dni No i zajebiscie. Dzisiaj kobita mówi „a co nie mamy nowego kalendarza?”. :)
Opublikowano niedziela o 11:282 dni Kurde, nie wytrzymam do piątku. Chyba pierw wleci cyfrowe wydanie
Opublikowano niedziela o 11:452 dni Prawilnie 31.12 kalendarz będzie zmieniony, a nie już po nowym roku, albo w kwietniu.
Opublikowano niedziela o 14:421 dzień 3 godziny temu, aux napisał(a):Kurde, nie wytrzymam do piątku. Chyba pierw wleci cyfrowe wydanie Ja nie uznaje PE cyfrowego. Muszę poczuć perfumy farby zagrajmerskiej by móc odpowiednio skupić się na czytaniu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor E-wydanie nowego numeru wrzucone na sklep i przypisane do prenumerat :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. PDF przekartkowany. Aż sie musiałem powstrzymywać, zeby nie zaczac czytac podsumowań roku, ale z lekturą czekam tradycyjnie na nadejście papieru.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi z Thorgalami poczta dała dupy, 3 tygodnie szły od 8 grudnia do wczoraj. Zaraz Nowy Rok, więc może być różnie z przesyłkami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Piechota jednak nie zdążyłeś ograć Ekspedycji 33, czy po prostu nie przypadła Ci do gustu?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Recenzja Stalker 2 na PS5 wejdzie w przyszłym numerze, czy wogóle się nie pojawi?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minuty temu, Pix napisał(a):@Piechota jednak nie zdążyłeś ograć Ekspedycji 33, czy po prostu nie przypadła Ci do gustu?Gdy wysyłałem Rogerowi listę, nie zdążyłem. Obecnie mam 6 godzin na koncie i sporo przemyśleń, gdzie (na ten moment) bym ją tam wciskał
Opublikowano 40 minut temu40 min 24 minuty temu, Piechota napisał(a):Gdy wysyłałem Rogerowi listę, nie zdążyłem. Obecnie mam 6 godzin na koncie i sporo przemyśleń, gdzie (na ten moment) bym ją tam wciskał Mam nadzieję, że kiedyś podzielisz się tymi przemyśleniami w Bez Dyskusji!