Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bez Switcha... No jprdl, idealnie tam pasujeEdit: a nie, na screenie za końca trailera jest Switch Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Basior .
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nareszcie developer ktory wie jak robic gierki 2D. Licze na Metroidvanie z zakreconymi i zlozonymi mapami.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wszystko mi leży poza art stylem, ale rozumiem, że chcieli uderzyć w netflixową widownie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bez kombinacji klasyczna, sprawdzona formuła gry. Artstyle mi się podoba. Day 1.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Soban napisał(a):Wszystko mi leży poza art stylem, ale rozumiem, że chcieli uderzyć w netflixową widownie.Ostatnia prawilna Castlevania 2D czyli Eclessia była wydana w 2008. Też byłem w szoku że nowa Castlevania może tak wyglądać, ale minęło prawie 20 lat
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 57 minut temu, frankfuter napisał(a):Ostatnia prawilna Castlevania 2D czyli Eclessia była wydana w 2008. Też byłem w szoku że nowa Castlevania może tak wyglądać, ale minęło prawie 20 lat No właśnie podobały mi się vanie z NDS, ten nowy styl graficzny mi nie leży, ale jak będzie normalny cart na switcha 2 to sobie kupie i ogram. To studio ponoć zna się na rzeczy, a że ja nie lubie rogalików to nie grałem zbyt długo w to co zrobili do tej pory(może z godzinkę-dwie w Dead Cells).Grałem w Bloodstained ale coś nie pykło, będę pewnie miał jeszcze kolejne podejścia. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dali by tą pierwszą część z PS3 na obecne konsole, a potem może wlatywać nowa część klasy AAAA.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Kangus napisał(a):ten nowy styl graficzny mi nie leżytylko anbernic boży i ogranie starych części
Opublikowano 25 minut temu25 min Godzinę temu, frankfuter napisał(a):tylko anbernic boży i ogranie starych części Emulacji mi nie trzeba. Mam NDS XL i 3DS XL. Vanie DoS ogrywałem ze 2 lata temu ostatnio ;).