Opublikowano 6 godzin temu6 godz. O kurde czyli w tym tygodniu czytamy Zdjęcie na "żywo" pokazuje że łapkowy wybór jednak najlepszy obok dwójkowej, nostalgia straszna sprawa skoro przez nią ludzie brali okładki z jedynki i nemkiem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz pozostaje się modlić, żeby być w pierwszej transzy, żeby zdążyło dojść na weekendzik
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zamówienia sklepowe mam nadzieje, że idą pierwsze Allegrowcy mogą poczekać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Tak, sklep pierwszy, tam jest najwięcej klikania: są jakieś zamówienia łączone z prenumeratami, są wysyłki pocztowe - tak że to na pierwszy ogień.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Piechota jak tam samopoczucie tuż przed premierą Twojego projektu? Ciekawy pierwszych opinii? Zestresowany czy raczej na luzie? A może matury tak pochłaniają Twoją uwagę, że nawet nie masz czasu o tym myśleć ;p
Opublikowano 4 minuty temu4 min 50 minut temu, Pix napisał(a):@Piechota jak tam samopoczucie tuż przed premierą Twojego projektu?Ciekawy pierwszych opinii? Zestresowany czy raczej na luzie?A może matury tak pochłaniają Twoją uwagę, że nawet nie masz czasu o tym myśleć ;pOstrożnie ciekawy. Wierzę w ten projekt, choć wiem, że będzie trochę więcej kręcenia noskami niż w przypadku SH i MGS-a. O tym, ile i dlaczego dumy z naszej pracy mam w sobie tak czy inaczej, jeszcze tu napiszę! Matury są rzeczywiście dobrym odrywaniem się od wszelkich obaw, ale tak samo PlayStation Extreme – sporo stron tam dorzucam i Roger CZEKA