Opublikowano 21 maja21 maj Grałem w to na tyle dawno, że już zdążyłem w większości zapomnieć. Zagram z przyjemnością, świetnie się prezentuje. Mam nadzieję, że odświeża kiedyś w ten sposób AC2 a najlepiej całą trylogię Ezio.
Opublikowano 21 maja21 maj Tutaj długi gameplay. Trzeba przyznać, że nieźle to odpicowali, oświetlenie robi wrażenie. Na innym filmie widziałem walkę, szkoda tylko, że nie dali nowych finisherow, zostały te same.
Opublikowano 21 maja21 maj Szkoda że zapewne nie ma bardziej pirackich strojów. No i ta dmuchawka na plecach, zawsze psuła mi look w oryginale. Były nawet mody co czyniły ją niewidzialną.
Opublikowano 22 maja22 maj Zaczyna sięW uniblo mają promke i gra w preorderze za 150,80złhttps://uniblo.pl/28088-assassin-s-creed-black-flag-resynced-ps5.html
Opublikowano 29 maja29 maj W dniu 21.05.2026 o 19:23, Qbon napisał(a):Grałem w to na tyle dawno, że już zdążyłem w większości zapomnieć. Zagram z przyjemnością, świetnie się prezentuje. Mam nadzieję, że odświeża kiedyś w ten sposób AC2 a najlepiej całą trylogię Ezio.Jest to możliwe jak ta część dobrze im się sprzeda, a widać potencjał, bo to jedna z lepszych części. gdzieś przewinęła mi się nawet jakaś informacja czy plotka, że to ma być wstęp do czegoś większego - tylko nie wiem czy chodzić może o jakąś większą część czy masowe remaki wcześniejszych odsłon. Fajnie by było wrócić do czasów jak Ubi robiło fajne i dobre gry ;) W dniu 21.05.2026 o 21:44, Qbon napisał(a):Tutaj długi gameplay. Trzeba przyznać, że nieźle to odpicowali, oświetlenie robi wrażenie. Na innym filmie widziałem walkę, szkoda tylko, że nie dali nowych finisherow, zostały te same.Sam staram się za dużo tego nie oglądać ale jeszcze zastanawiam się czy to co nam pokazują, to wersja z PCta a wersje konsolowe będą jednak trochę okrojone. Mimo wszystko i tak zagram.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Co Woodkid zrobił z tą szantą to klękajcie narody, jeszcze wplótł Ezio's Theme
Opublikowano czwartek o 05:412 dni Autor Ziomek mnie zgnębił żeby wziąć na spółkę, zobaczymy jak ten remake się sprawdzi.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jeszcze trochę, zapowiada się wspaniały lipiec z Black Flag, bo inne gry się już nie liczą w takim miesiącu.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Black Flag nigdy mi nie przypadł do gustu, ale sprawdzę ten Resynced. Chodzi za mną powtórka całej serii Assassin's Creed, ale wiem, że wtedy przez rok bym w nic innego nie pograł
Opublikowano 35 minut temu35 min Nie wiem czy ktoś wrzucał wcześniej czy nie, ale sam się skuszę- 192str za 130zł.Assassin's Creed Black Flag Resynced - Oficjalny Artbook PLAssassin's Creed Black Flag Resynced - Oficjalny Artbook PL
Opublikowano 31 minut temu31 min Mocny szok, że wypuszczają artbooka w wersji PL, nieczęste zjawisko.