Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mówiłem że czytałem i pamiętam znacznie ciekawsze wypowiedzi Ale poczekam na odpowiedni moment zanim je przypomnę. Ale w tym akurat temacie pomylili się chyba wszyscy, więc nie ma wstydu. Każdy myślał sobie, że przyszła hinduska, była szefowa CoreAI i zaraz zacznie się wciskanie Copilota wszędzie, ale ja na razie jest na odwrót i wycofuje AI. Żaden analityk by tego nie przewidział.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 9 godzin temu, Observer napisał(a):Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił Serio? Sam ludziom wypominasz posty sprzed czterech (jeśli nie więcej) lat w dyskusjach politycznych, ale to asax robi notatki?
Opublikowano 51 minut temu51 min Narazie same kłamstwa i obietnice. Obiecali coś ze wsteczną na kwiecień i cisza.
Opublikowano 37 minut temu37 min U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten dział
Opublikowano 19 minut temu19 min 17 minut temu, drozdu7 napisał(a):U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten działNie wiem czy zdajesz sobie sprawę czym będzie helix więc chyba jednak to odpowiedni dział
Opublikowano 13 minut temu13 min Ja myślę że Ty nie do końca sobie zdajesz sprawę. Próbujesz wcisnąć wszystkim ze to będzie taki Rog Ally X jakiego posiadasz, tylko stacjonarny.A raczej niewiele na to wskazuje