Opublikowano 10 sierpnia10 sie 11 godzin temu, jimmy napisał(a):Reddity piszo, że nie ma żadnego buga tylko po prostu ludzie myślą że ilość żetonów = ilość zwycięstw, a to nie prawda, bo żetony wpadają też za side questy. Więc trzeba kilka meczyków wiecej dobić żeby trofka wpadła. ZobaczymyMasz rację, też dziś to doczytałem.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Od Barmana wpada kilka za wykonanie dla niego questa, przynajmniej jednego z dwóch.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie No i mogę potwierdzić, że wskoczyło u mnie przy 35 tokenach (czyli 30 zwycięstw w karciankę + 5 tokenów z side questów)
Opublikowano 13 sierpnia13 sie Story skonczone w około 13 godzin licznik gry, 19 licznik Steam, złota gierka.W creditsach sporo obcokrajowców od wydawcy, ale grę robili w Warszawce, Polak potrafi.Pierwszy raz grałem w taką grę z takim artstyle, a zrobić teraz coś innego to ciężka rzecz.Co mi się podobało? Wszystko było minimum dobre: pacing, przyzwoite strzelanie, bardzo dobry level design, duże urozmaicenia w rozgrywce przez nowe skille i różnorodne bronie.Ta gra broniłaby się nawet bez żadnej fabuły, ale ta też była dobra. Troy Baker również, aczkolwiek szkoda braku wersji PL dubbingu, w tej grze akurat mogłaby się sprawdzić.9/10, czarno-biały koń roku, dla fanów boomer shooterów, ale bardziej dla fanów retro Mickey Mouse :D.kolorki
Opublikowano 13 sierpnia13 sie Ja musze wrocic i odkopac temat bo kiedys byla jakas taka detektywistyczna gra na statku z mega trudnymi zagadkami. Nie było strzelania ale klimacik był.
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 4 minuty temu, MEVEK napisał(a):Ja musze wrocic i odkopac temat bo kiedys byla jakas taka detektywistyczna gra na statku z mega trudnymi zagadkami. Nie było strzelania ale klimacik był.Return to Obra Jinn czy jakoś tak.
Opublikowano 13 sierpnia13 sie Echo night.Gra w którą nigdy nie grałem ale czytałem opis przejścia w psx extreme i widziałem ja oczami wyobraźni. Takie to byly czasy ze można bylo sobie tylko poczytać. Co do myszki to kolejne 2 levele zrobiłem i jakie to jest złoto gdy po wielu typowych pif paf wpada taki luźniejszy level ala bond na statku.Do tego okraszony kolejnym fajnym bossem.Kolejny raz gra udowadnia że najważniejszy jest pomysł.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie 6 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):Echo night.Gra w którą nigdy nie grałem ale czytałem opis przejścia w psx extreme i widziałem ja oczami wyobraźni.Takie to byly czasy ze można bylo sobie tylko poczytać.Co do myszki to kolejne 2 levele zrobiłem i jakie to jest złoto gdy po wielu typowych pif paf wpada taki luźniejszy level ala bond na statku.Do tego okraszony kolejnym fajnym bossem.Kolejny raz gra udowadnia że najważniejszy jest pomysł.To odróżnia tą grę od 99% innych boomer shooterów, właściwie nazwanie jej po prostu grą z tego gatunku dosyć krzywdzące.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie 20 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Story skonczone w około 13 godzin licznik gry, 19 licznik Steam, złota gierka.W creditsach sporo obcokrajowców od wydawcy, ale grę robili w Warszawce, Polak potrafi.Pierwszy raz grałem w taką grę z takim artstyle, a zrobić teraz coś innego to ciężka rzecz.Co mi się podobało? Wszystko było minimum dobre: pacing, przyzwoite strzelanie, bardzo dobry level design, duże urozmaicenia w rozgrywce przez nowe skille i różnorodne bronie.Ta gra broniłaby się nawet bez żadnej fabuły, ale ta też była dobra. Troy Baker również, aczkolwiek szkoda braku wersji PL dubbingu, w tej grze akurat mogłaby się sprawdzić.9/10, czarno-biały koń roku, dla fanów boomer shooterów, ale bardziej dla fanów retro Mickey Mouse :D.kolorkiTeż właśnie ukończyłem i podpisuje się pod tym. Nic dodać nic ująć.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Platynka siadła, jedyne do czego bym się przyczepił to trochę przeciągnięta końcówka i w sumie słabiutka (wręcz żadna) intryga jak na 'kryminał'
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Jw.Troche sie zeszło no ale grane bylo na najwyższym poziomie i ściany wylizane.