Opublikowano 9 lipca9 lip Swietny tytul. Zaluje ze sie nie zalapalem na wydanie delux na plytce. Ale moze jeszcze odkupie w sieci. Bardzo podoba mi sie gierca i chce na połeczce to miec w komplecie
Opublikowano 14 lipca14 lip Mi pieknie siadla. Platyna dawno wbita. Teraz czekam na pudełeczko i na kolejny ich projekt
Opublikowano 15 lipca15 lip Jak dla mnie to obie giereczki wymiataja a Cronos w zadnym wypadku nie jest slabsza gra a jedynie wymagajaca. O myszce dowiedzialem sie na forum. Sam prawdopodobnie nie wypatrzylbym tego tytułu. Gdyby marketing byl na wyzszym szczeblu to pewnie bylo by jeszcze lepiej.
Opublikowano 26 lipca26 lip Pudełeczko jest za 100 zl do wyjścia. Nie za bardzo jestem targetem gierek pif paf no ale ten styl i klimat mnie kupil.Nie mam dużych wymagań więc może miło zaskoczy.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie Mam juz 9h nabite i powiem tak.Pierwsze wrażenie ale to 30min pograne, meh chyba nie dla mnie te boomer shootery.Ale im dalej tym lepiej.Bardzo szybko dostajemy nowe bronię i robi sie sympatycznie.W zasadzie nie mam sie do czego przyczepić.Fabula dialogi klimat sub questy, wszystko super.Jedyne co to hard jest bardzo prosty, apteczek jest cała fura, save co chwile itd.Konstrukcja poziomów i sekrety TOP.Ba nawet bossy sie trafiają i to dość zacne.Teraz walczylem np z duchami 3 żon.Fajna walka z pomysłem i jedna z niewielu gdzie kilka razy padłem.Konsola pokazuje mi ze mam jakieś 40% gry?To by bylo ze 20h na gierkę.A to bardzo zacny czas jak na ta kasę.No ale ja jak zawsze gram powolutku wącham ściany i szukam sekretów.A jest co zbierać.Moze pokuszę sie o platyne. Edytowane 3 sierpnia3 sie przez Schranz1985
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Teraz kiedy dodali wybor poziomow wlasciwie nic nie mozna pominac. Swietna sprawa.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie @Schranz1985 ja wczoraj wbiłem platynę, świetna i przyjemna gra. Uważaj bo trofeum za 30 wygranych w karty pomimo patchy jest nadal zabugowane. Po 20 wygranych można w automacie wymienić na broń i tutaj ponoć wykrzacza się licznik. Ja wgrałem poprzedni ręczny zapis z 18 wygranymi, wygrałem 4-5, że miałem lekko ponad 20 monet i puchar wpadł, więc nie wiem jak to niby zlicza.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Mówcie co chcecie o polskim gamedevie, ale jak trzeba zrobić giereczkę ze standardowym powtarzalnym gameplayem i sprzedać w chuj dużo sztuk, to wiecie kogo szukać.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Prawie 2h pograłem i bardzo mi się podoba. Od samego początku. Troy Baker? Lol. No klimacior fantastyczny.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Czym dalej tym lepiej, przejście zajęło mi 22h, gra ma tyle smaczków, mega dobry szpil. Do tego walki z bossami dość wymagające na wyższych poziomach trudności. Jestem ciekaw jakby gra nabrała kolorów, ale chyba straciłaby swój urok 😀 Czasami zatrzymywałem się by patrzeć na te genialne animacje postaci w niektórych levelach. Po aktualizacji można powracać sobie do poziomów i je maksować, na pewno będzie przyjemna platyna 😉
Opublikowano 7 sierpnia7 sie W dniu 5.08.2026 o 19:10, Donatello1991 napisał(a):Prawie 2h pograłem i bardzo mi się podoba. Od samego początku. Troy Baker? Lol. No klimacior fantastyczny.Też zacząłem dzisiaj i jest fantastycznie, strzela się świetnie, jest jakaś historyjka do tego, no i ten art direction jest niepodrabialny, strzał w 10.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ja to jestem zachwycony dialogami.W większości gier to są takie teksty z dupy że aż sam palec zjeżdża na skip.Tu naprawdę jest zacnie, ciekawie i z humorem.Mam już z 12h i jak na taką grę mógłbym pomyśleć ze już końcówka i niczym juz nie zaskoczy a tu co chwile gra mnie zaskakuje.Projekty poziomów i ich różnorodność TOP.Boss co jeden to lepszy.Troche czuję momentami zmęczenie tematem i że dłuuugo mi zeszło na niektórych poziomach bo liże ściany. Ale później odpalam następna misję i znow jest zmiana klimatu, znow jest ciekawie i chce sie grać.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Jak by ktoś narzekał na brak koloru to będzie mała niespodzianka pod koniec gry. W tedy jednak zdacie sobie sprawę ze lepszy klimat jest właśnie w oryginalnym wydaniu. Ktos wczesniej wspomniał ze mogli chociaż krew zrobić na czerwono i bylo by całkiem przyjemnie i kontrastowo i z tym sie zgodze.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie 8 godzin temu, MEVEK napisał(a):Jak by ktoś narzekał na brak koloru to będzie mała niespodzianka pod koniec gry. W tedy jednak zdacie sobie sprawę ze lepszy klimat jest właśnie w oryginalnym wydaniu. Ktos wczesniej wspomniał ze mogli chociażSam skończyłem grę na premierę ale dla kogoś kto nie grał to jest to chamski w chuj spoiler.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Godzinę temu, devilbot napisał(a):Sam skończyłem grę na premierę ale dla kogoś kto nie grał to jest to chamski w chuj spoiler.Dla kogos kto nie grał nie jest to takie oczywiste. Odniesienie maja jedynie juz grajacy a to co tam jest szału nie robi
Opublikowano 9 sierpnia9 sie W dniu 8.08.2026 o 15:27, Donatello1991 napisał(a):A ja nie. Jest dobrze tak. Znaczy fenomenalnie.Wybitna gra, nie wierzę, że to mogło przejść w branży bez echa z ocenami ledwie na poziomie 7-8/10 (z kilkoma wyjątkami), dobrze, że u Nas na forumku szanują i do tego cieszę się, że kupiłem EK tej gry w zasadzie w ciemno. Gracze też docenili, bo wszak 1 mln kopii w tym gatunku to sporo. Tutaj jest tyle dobroci, od boomerowego gameplayu (tutaj sama walka to nie jest nic odkrywczego, ale to w zasadzie nie tylko z tego ta gra jest zbudowana i to miłe zaskoczenie), ciekawą detektywistyczną fabułę, styl, klimat, muzę, po oprawę artystyczną i do tego to półdarmowe przepastne wydanie w zasadzie kolekcjonerskie, bo czego tam nie było w tym wydaniu.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Trofeum za 30 zwyciestw w karciance nadal zbugowane.Specjalnie nie otwierałem szafeczki z nagroda za 20 tylko dobiłem do 30 i nie wpadłoNo i też pomału czuje zmęczenie, konsola pokazuje 18h ( gram na najtrudniejszym ale i tak jest ez )Zaczynam sobie dawkować grę po 1 poziomie.Teraz zrobiłem poziom na dzikim zachodzie tam gdzie jest misja ze znalezieniem plakatu dla Tammy.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie zajebista ta mysza, naprawdę sztosikpanowie to jak podejść do tego trofeum za karciankę żeby się nie zbugowało?
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Kurka, nie przypominam sobie problemow z tym dzbanem. Na pewno trzeba uwazac na rozgrywanie partii, tak aby nie wtapiac za bardzo, bo kazde rozdanie kosztuje mamone. Trzeba uwazac aby nie wypstrykac sie z kasy przed uzyskaniem trofeum. Zalecam zrobienie zapisu i nie wykupywanie zadnych kart baseballowych przed uzyskaniem tego trofeum. Pozniej reload i jedziemy dalej
Opublikowano 10 sierpnia10 sie W dniu 8.08.2026 o 11:07, MEVEK napisał(a):W tedy po tylu zwróceniach uwagi mógłbyś się wreszcie nauczyć
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Podobnie mam ze spójnikiem także, ktore zależnie od znaczenia piszemy razem (kiedy zastępuje słowo "również"), bądź osobno. Kiedyś to ogarnę
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Reddity piszo, że nie ma żadnego buga tylko po prostu ludzie myślą że ilość żetonów = ilość zwycięstw, a to nie prawda, bo żetony wpadają też za side questy. Więc trzeba kilka meczyków wiecej dobić żeby trofka wpadła. Zobaczymy