Opublikowano wtorek o 14:511 dzień Spinoff serii nastawiony na single player choć będzie też coop dla 4 graczy lokalnie i onlinePremiera 23 lipca.Cyfrowo 50dolcow, pudło za 60dolcow.Widzę że dużo przenoszą z trybu Salmon run
Opublikowano wtorek o 18:241 dzień Mało hajpu i cena 200 zł sugerują pomniejszą produkcję, a nie jakiś wielki hicior. Gra na wideo wygląda wręcz, nie wiem... biednie? Od gry single można by oczekiwać podkręcenia ciekawego designu graficznego, miejsc i kolorków i charakteru, a na rzut oka jest tego chyba mniej. Nie jest też jasne, ile jest tu nowego czego nie było w trybach w poprzednikach, zwłaszcza Salmon Run.
Opublikowano wtorek o 18:381 dzień Autor Też jestem wstępnie rozczarowany, za dużo tutaj widzę recyklingu z Salmon run. Jakby jakieś dlc do pełnoprawnych odsłon ewoluowało do tego co teraz. Dodatkowo nie byłem nigdy fanem singli w dwójce i trójce. No nic, może bliżej premiery jeszcze czymś ciekawym zaskoczą choć raczej wszystko wskazuje, że to będzie dla mnie kolejny dowód, że rewelacyjny w tej serii jest tylko i wyłącznie tryb multi.
Opublikowano wtorek o 21:181 dzień Kurczę myślałem że może będzie to jakiś extraction shooter a takie single nie wiadomo co trochę nuda
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dla tych co nie wiedzą o czym będzie ta gra. Będziemy eksplorowali wyspę, następnie wracali do bazy, ulepszali sprzęt i z powrotem wracali na wyspę po lepszy loot. Można ze znajomymi w 4 osoby. Cena atrakcyjna, 212zl cyfra. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez hudiny
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Po pierwszym trailerze myślałem że to będzie jakiś survival w świecie splatoona xD Wygląda mega biednie, znowu jak sklejka singla i coopa z trójki, a te niezbyt mnie porwały więc raczej na pewno olewam
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, hudiny napisał(a):Dla tych co nie wiedzą o czym będzie ta gra. Będziemy eksplorowali wyspę, następnie wracali do bazy, ulepszali sprzęt i z powrotem wracali na wyspę po lepszy loot. Można ze znajomymi w 4 osoby. Cena atrakcyjna, 212zl cyfra.Po twoim opisie brzmi jak jakiś obsrany rogalik. Oby jednak tak nie było tylko zwykła singlowa strzelanka z bardziej otwartym światem.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W Splatoona 3 praktycznie nie gram, więc pass, niczym mnie nie zachęca ta gra.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Amiibo ładne to wezmę, a nad grą jeszcze się zastanawiam. Mam nadzieje, że nie rogal już dodatek Side Order do Splatoon 3 miał formułę Rougelike. I mimo, że nie jestem w stanie złego słowa powiedzieć o tym dodatku to cierpliwości i chęci starczyło mi na odkrycie połowy contentu, bo jednak kampania z podstawki, a przede wszystkim tryb multi dużo bardziej ciekawsze.