Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Spinoff serii nastawiony na single player choć będzie też coop dla 4 graczy lokalnie i online

Premiera 23 lipca.

Cyfrowo 50dolcow, pudło za 60dolcow.

Widzę że dużo przenoszą z trybu Salmon run

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mało hajpu i cena 200 zł sugerują pomniejszą produkcję, a nie jakiś wielki hicior.

Gra na wideo wygląda wręcz, nie wiem... biednie? Od gry single można by oczekiwać podkręcenia ciekawego designu graficznego, miejsc i kolorków i charakteru, a na rzut oka jest tego chyba mniej. Nie jest też jasne, ile jest tu nowego czego nie było w trybach w poprzednikach, zwłaszcza Salmon Run.

Opublikowano
  • Autor

Też jestem wstępnie rozczarowany, za dużo tutaj widzę recyklingu z Salmon run. Jakby jakieś dlc do pełnoprawnych odsłon ewoluowało do tego co teraz. Dodatkowo nie byłem nigdy fanem singli w dwójce i trójce.

No nic, może bliżej premiery jeszcze czymś ciekawym zaskoczą choć raczej wszystko wskazuje, że to będzie dla mnie kolejny dowód, że rewelacyjny w tej serii jest tylko i wyłącznie tryb multi.

Opublikowano

Kurczę myślałem że może będzie to jakiś extraction shooter a takie single nie wiadomo co trochę nuda

Opublikowano

Dla tych co nie zrozumieli „focused” single screen z karty gry

IMG_9939.jpeg

Opublikowano

Dla tych co nie wiedzą o czym będzie ta gra. Będziemy eksplorowali wyspę, następnie wracali do bazy, ulepszali sprzęt i z powrotem wracali na wyspę po lepszy loot. Można ze znajomymi w 4 osoby. Cena atrakcyjna, 212zl cyfra.

Edytowane przez hudiny

Opublikowano

Po pierwszym trailerze myślałem że to będzie jakiś survival w świecie splatoona xD Wygląda mega biednie, znowu jak sklejka singla i coopa z trójki, a te niezbyt mnie porwały więc raczej na pewno olewam

Opublikowano
2 godziny temu, hudiny napisał(a):

Dla tych co nie wiedzą o czym będzie ta gra. Będziemy eksplorowali wyspę, następnie wracali do bazy, ulepszali sprzęt i z powrotem wracali na wyspę po lepszy loot. Można ze znajomymi w 4 osoby. Cena atrakcyjna, 212zl cyfra.

Po twoim opisie brzmi jak jakiś obsrany rogalik. Oby jednak tak nie było tylko zwykła singlowa strzelanka z bardziej otwartym światem.

Opublikowano

W Splatoona 3 praktycznie nie gram, więc pass, niczym mnie nie zachęca ta gra.

Opublikowano

Amiibo ładne to wezmę, a nad grą jeszcze się zastanawiam. Mam nadzieje, że nie rogal już dodatek Side Order do Splatoon 3 miał formułę Rougelike. I mimo, że nie jestem w stanie złego słowa powiedzieć o tym dodatku to cierpliwości i chęci starczyło mi na odkrycie połowy contentu, bo jednak kampania z podstawki, a przede wszystkim tryb multi dużo bardziej ciekawsze.