Opublikowano czwartek o 19:512 dni Hiv jak chce to potrafi, ale w ostatnich latach zazwyczaj po prostu mu się nie chciało. Pamiętam przy okazji któregoś jubileuszu wysmażył naprawdę zajebisty kilkustronicowy tekst wspominkowy, bardzo osobisty, pełen ciekawych anegdot ze swojej pracy z PE i nie tylko. Można go lubić lub nie, ale gość był kluczowym elementem tworzenia tożsamości szmatławca w jego początkowych latach i na pewno ma wiele ciekawych historii do opowiedzenia.
Opublikowano czwartek o 20:302 dni Autor 38 minut temu, Pix napisał(a):Hiv jak chce to potrafi, ale w ostatnich latach zazwyczaj po prostu mu się nie chciało.Pamiętam przy okazji któregoś jubileuszu wysmażył naprawdę zajebisty kilkustronicowy tekst wspominkowy, bardzo osobisty, pełen ciekawych anegdot ze swojej pracy z PE i nie tylko.Można go lubić lub nie, ale gość był kluczowym elementem tworzenia tożsamości szmatławca w jego początkowych latach i na pewno ma wiele ciekawych historii do opowiedzenia.Weź mu tak nie pisz, bo zaraz przeczyta i będzie sępił podwyżkę skoro on taki ważny! ;)
Opublikowano czwartek o 20:482 dni 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Trzeci miesiąc z rzędu prenumerata wjechała w dniu premiery, poczta polska zaskakuje.Tez na to liczyłem, bo poprzedni numer przyszedł szybko, ale niestety pusto w skrzynce.
Opublikowano czwartek o 21:062 dni Autor 17 minut temu, LeifErikson napisał(a):Tez na to liczyłem, bo poprzedni numer przyszedł szybko, ale niestety pusto w skrzynce. Ten numer trochę niefartowny pod pocztę - wyjątkowo o dzień opóźniony, bo było embargo na The Blood of Dawnwalker, a na dodatek jutro wolne, więc też wypada jeden dzień na dostawy.
Opublikowano piątek o 09:302 dni 12 godzin temu, Perez napisał(a):bo było embargo na The Blood of Dawnwalkerkurna, polskie studio zrównuje najwazniejszy magazyn gierkowy w Polsce z reszta swiata? hańba
Opublikowano piątek o 13:422 dni Nie pierwszy raz kiedy premiera pisma koliduje z jakimś świętem i jego dostawa przez pocztę może się opoznić.
Opublikowano piątek o 21:431 dzień Rozbawił mnie nieco moment, w którym czytam Hyde Park i patrzę na zdjęcie u Konsolki. A u mnie:
Opublikowano wczoraj o 08:28 1 dzień Felieton Hiva 9/10, oby mu się udało pisać częściej.Felieton Zaxa 1/10. Kundel nie ma żadnego wstydu
Opublikowano wczoraj o 08:58 1 dzień Przypomniałem sobie o Samsonie, recenzji brak- "pewnie też kopii nie dali, bo trochę wstyd". Dopiero doczytałem, że tytuł póki co tylko na PC wyszedł, konsolowe mają niby być we wrześniu, ciekawe czy coś z tego wyjdzie.
Opublikowano wczoraj o 14:24 1 dzień 16 godzin temu, Manor napisał(a):Rozbawił mnie nieco moment, w którym czytam Hyde Park i patrzę na zdjęcie u Konsolki. A u mnie:Great minds drink alike ;)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Roger zachecil mocno do the Blood of Dawnwalker. Dawno juz slinie sie na gre, w ktorej moznaby dowolna postac skrocic o glowe a wszystko co mozna - to spierd*lic i w rezultacie zbierac zniwo wlasnych klesk pchajac wozeczek fabularny dalej i dalejNie wierze, ze taki tytul powstanie, to zbyt skomplikowane. Ale moze malymi krokami, pewnego dnia, zajdziemy w to miejsce wcale niedaleko takPoki co zastanawiam sie nad zakupem gadajacego kwiatka,Dobry numer
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 17 minut temu, Ken Adams napisał(a):Poki co zastanawiam sie nad zakupem gadajacego kwiatka.Obejrzyj sobie filmiki z recenzjami i unboxingiem na YT. Prawdopodobnie po godzinie znudzi Ci się ta zabawka.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Z każdym kolejnym tematem o nowym numerze boję się typa, który pisze długi post i punktuje niedoskonałości. Boje się i czekam. Pojebane to, ale tak jest. Chyba jeszcze obecnie czyta i notuje co wypunktować, albo przy grillu zasnął. Wróci na pewno.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Któregoś razu Kmiot zrobi wam wszystkim żart i nie napisze recenzji numeru. I skończy się wychwalanie Adamusa na 5 tysięcy znaków.Zostanie tutaj tylko taki feedback jak ten powyżej
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Świetny tekst o Final Fantasy The Spirits Within, choć nigdy nie byłem fanem tego filmu. Mam nadzieję, że doczekam się też publicystyki o advent children, który obejrzałem kilka razy, jego wersja rozszerzona była moim pierwszym zakupionym filmem na blu-ray i do dziś uważam, że modele postaci były lepiej zaprojektowane niż w rimejkach siodemki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 47 minut temu, Pix napisał(a):Któregoś razu Kmiot zrobi wam wszystkim żart i nie napisze recenzji numeru. I skończy się wychwalanie Adamusa na 5 tysięcy znaków.Zostanie tutaj tylko taki feedback jak ten powyżejSpokojnie, w naturze nic nie ginie ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):Któregoś razu Kmiot zrobi wam wszystkim żart i nie napisze recenzji numeru. I skończy się wychwalanie Adamusa na 5 tysięcy znaków.Zostanie tutaj tylko taki feedback jak ten powyżejBardzo dobry feedback.Krotko i na temat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 godzin temu, michu86- napisał(a):Z każdym kolejnym tematem o nowym numerze boję się typa, który pisze długi post i punktuje niedoskonałości. niedoskonałości->błędy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Jutrzen napisał(a):niedoskonałości->błędybłędy->trochę jednak nieistotne urojenia zazwyczaj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, LeifErikson napisał(a):błędy->trochę jednak nieistotne urojenia zazwyczajtrochę jednak nieistotne urojenia zazwyczaj->błędy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Jutrzen napisał(a):trochę jednak nieistotne urojenia zazwyczaj->błędyDoktor habilitowany z SJP PWN nie podziela Twojej opinii, ale upór niezmiennie imponujący. https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/si-czy-ai;22798.html