Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W dniu 29.05.2026 o 20:58, bastek66 napisał(a):... Shill up (ten to w ogóle się skompromitował piernicząc o nostalgii gdy sam jest Australijczykiem).Policja do spraw nostalgii xD Jestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych. Poza tym w ostatnim segmencie zadał dobre pytanie, jak nastoletnia oraz dorosła Stacy odebrałaby Mixtape i to jest w sumie odpowiedź dla tych wszystkich którzy zesrali się o ten rzekomo przekłamany obraz lat 90.Niektórym trzeba naprawdę łopatologicznie tłumaczyć.Poza tym ten trend na mówienie recenzentom co mają myśleć i pisać jest chuiooowy.Wpisz sobie w necie "negatywna recenzja Mixtape", przeczytaj i poklep się po ramieniu że wszyscy mają słuszne zdanie, czyli takie jak twoje.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 6 godzin temu, Lezli napisał(a):Policja do spraw nostalgii xDJestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych.Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie Murrica
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a):Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie MurricaTo zaskoczyłeś teraz, bo chłop wygląda wizualnie na 30 parę lat. Za chuj bym mu nie dał na oko 26 lat.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.Problem ?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Konsolite napisał(a):Problem ?Ależ skąd Panie kierowniku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor A właśnie się wrzuca, pewnie za kilkanaście/dziesiąt minut będzie widoczny na kontach prenumeratorów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pdf już jest, właśnie pobrałem i przescrollowałem numer. Czytany będzie jutro papier.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pierdzący Oszołom znowu wypocił dwie strony, w felietonach pojawil sie Norby, w publicystyce nowy autor... Dzieje sie w tym numerze! No to tradycyjnie po przescrollowaniu PDFa czekam na pana listowego. Oby przybył szybko, bo mocny numer sie szykuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Shen napisał(a):Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.a Ty jak oceniłeś?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):a Ty jak oceniłeś?7/10, Life is Strange czy Firewatch to nie jest.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dopiero wstępnie przejrzałem, ale już baaaardzo podoba mi się dział Replay. Proszę zostawić na stałe!