Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 345

Featured Replies

Opublikowano

W dniu 29.05.2026 o 20:58, bastek66 napisał(a):

... Shill up (ten to w ogóle się skompromitował piernicząc o nostalgii gdy sam jest Australijczykiem).

Policja do spraw nostalgii xD

Jestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych.

Poza tym w ostatnim segmencie zadał dobre pytanie, jak nastoletnia oraz dorosła Stacy odebrałaby Mixtape i to jest w sumie odpowiedź dla tych wszystkich którzy zesrali się o ten rzekomo przekłamany obraz lat 90.

Niektórym trzeba naprawdę łopatologicznie tłumaczyć.

Poza tym ten trend na mówienie recenzentom co mają myśleć i pisać jest chuiooowy.

Wpisz sobie w necie "negatywna recenzja Mixtape", przeczytaj i poklep się po ramieniu że wszyscy mają słuszne zdanie, czyli takie jak twoje.

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowy numer wjechał i jutro wyjeżdża prenumeraty InPost prenumeraty pocztowe wydanie Patronite z Extreme Plus PDF myślę, że nawet jutro, tylko późnym wieczorem (po 22.00). Dzięki jak zawsze za Wa

• Zamiast czerwonych akcentów dać ten złoty kolor z napisu „007” i mamy naprawdę udany cover

Opublikowano
6 godzin temu, Lezli napisał(a):

Policja do spraw nostalgii xD

Jestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych.

Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie Murrica

Opublikowano

Czyli Australijczycy z 2000 nie mogą mieć wspomnień, noted.

Opublikowano
1 godzinę temu, bastek66 napisał(a):

Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie Murrica

To zaskoczyłeś teraz, bo chłop wygląda wizualnie na 30 parę lat. Za chuj bym mu nie dał na oko 26 lat.

Opublikowano
2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.

Problem ?

Opublikowano

Myślę, że już dobra pora by wrzucić pdf.

nosacz3

Opublikowano
  • Autor

A właśnie się wrzuca, pewnie za kilkanaście/dziesiąt minut będzie widoczny na kontach prenumeratorów.

Opublikowano

Pdf już jest, właśnie pobrałem i przescrollowałem numer. Czytany będzie jutro papier.

Opublikowano

Pierdzący Oszołom znowu wypocił dwie strony, w felietonach pojawil sie Norby, w publicystyce nowy autor... Dzieje sie w tym numerze! obama

No to tradycyjnie po przescrollowaniu PDFa czekam na pana listowego. Oby przybył szybko, bo mocny numer sie szykuje.

Opublikowano

Ocena Mixtape banderas Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Ocena Mixtape banderas Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.

a Ty jak oceniłeś?

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał(a):

a Ty jak oceniłeś?

7/10, Life is Strange czy Firewatch to nie jest.

Opublikowano

Dopiero wstępnie przejrzałem, ale już baaaardzo podoba mi się dział Replay. Proszę zostawić na stałe!

Opublikowano

Przeczytałem artykuł HIV-a. Siedzę se na nocce w zjebanej robocie, nie lubię czytać extrima na telefonie w wersji pdf, no ale czasem się tu nudzę. No i kurde… to takie zgredy jak hiv miały umowę o dzieło w latach świetności psx extreme? Sorry, ale tam shiva miał trochę racji, ze boss wyjeżdża Volvo z salonu, a zgredy umowa o dzieło :/

Ciekawe czy jakieś tęższe panie przeczytają artykuł i będą się żalić na Twitterze? Czy TA pani przeczyta ten tekst.

To cześć pierwsza tekstu, wiec za miesiąc ciąg dalszy lapka