Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 345

Featured Replies

Opublikowano
57 minut temu, Jutrzen napisał(a):

Czemu kłamiesz? Nie ma formy Hiroły. Heroes albo Herosi. To naprawdę nie jest trudne.

To nie kłamstwo, to otwarta beka z tej krucjaty. Nie moja wina, że kojarzysz mi się głównie z czepianiem się soulsów czy innych gierkowych powiedzonek. Teraz jeszcze dorzucę do puli bekę z "GoW>DMC", heh.

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cześć. W tym miesiącu jestem tydzień wcześniej, ponieważ w przyszły weekend nie będę miał możliwości opublikować "recenzji", a ponieważ jestem profesjonalistą, to zamiast ją opóźnić - przyspieszam.

• Dzień dobry! Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, e-wydanie dostępne, pozostaje tylko życzyć przyjemnej lektury.

• Nowy numer wjechał i jutro wyjeżdża prenumeraty InPost prenumeraty pocztowe wydanie Patronite z Extreme Plus PDF myślę, że nawet jutro, tylko późnym wieczorem (po 22.00). Dzięki jak zawsze za Wa

Opublikowano
1 godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):

Ja Cię sunę... Nie było mnie tu przez 11 miechów, a temu polonistycznemu trollowi wciąż się nie znudziło i dalej tu siedzi i przecinki poprawia... Ależ to trzeba mieć nudne życie, no cóż nie pozostaje mi nic innego, jak pokłonić się w pas za iście heroiczną wytrwałość i konsekwencję - keep up the good work, Jutrzenko!

I kolejny kłamca. Chyba, że nie wiesz, co to jest przecinek?

2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

To nie kłamstwo

Skoro mówisz nieprawdę, to kłamiesz. Innej definicji nie ma.

Edytowane przez Jutrzen

Opublikowano

Ano, kłamczuch ze mnie taki że aż mi się z uszu dymi, a o przecinku wiem - parafrazując klasyka - mniej niż zero, wiem za to czym jest sarkazm (Ty póki co jeszcze nie, ale głowa do góry; dowiesz się tego być może już w następnym roku szkolnym, o ile oczywiście uda Ci się uzyskać promocję do kolejnej klasy) no i przede wszystkim, w przeciwieństwie do Ciebie, nie pomyliłem forum o grach z kółkiem polonistycznym i z reguły staram się tu pisać właśnie nt. gier. W Twoich komentarzach natomiast treści związanych z grami jest chyba mniej, niż w aktualnym Si Di Ekszonie (tj. po ich transformacji w kwartalnik publicystyczny) co oznacza naprawdę niewiele...

P.S. Walnij sobie może jakiegoś browca na rozluźnienie, bo spinasz się o byle co... Wyjeżdżasz z jakimiś "kłamcami" w reakcji na delikatną szyderę, WTF?