Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda przekozacznie, dla fanów poprzednich części pewnie pozycja obowiazkowa, jeszcze wyceniona za 159 zł. o_0
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. no są jakieś różnicetrochę bezsensowny ten remake bo oryginał wciąż dobrze się trzyma i szczerze mówiąc wolałbym coś nowego niż tego odgrzewanego kotleta, ale jeśli od tej gry ma zależeć los Raymana a tak to trochę wygląda, to i tak kupię.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor no my jests w takim wieku, ze graliśmy we wszystkie raymeny, a graficznie Remake wygladą świetnie, wiec podejrzewam, że gra i tak osiągnie sukces, bo podobnie jak Ty ja też ją kupię i będę ogrywał z dzieciakiem...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda spoko tylko niepotrzebnie robią z tego rimejk a nie zupełnie coś nowego bo akurat oprawa 2d legends jest nie do pobicia no ale ubi to kreatywni bankruci więc pewnie by nie potrafili zrobić nowej gry na poziomie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. nie wierzę jak bardzo to zjebali xD grafika już nie jest pięknie rysowana i wyjątkowa, tylko jakaś dziwna symbioza z generycznymi elementami 3D. Ubisoft, wy potraficie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wygląda jak zrobione przez ai Ten filmik od asaxa Nieprawdopodobne jak dużo lepiej wygląda oryginał
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 45 minut temu, ASX napisał(a):no są jakieś różnicetrochę bezsensowny ten remake bo oryginał wciąż dobrze się trzyma i szczerze mówiąc wolałbym coś nowego niż tego odgrzewanego kotleta, ale jeśli od tej gry ma zależeć los Raymana a tak to trochę wygląda, to i tak kupię.Też wolałem styl oryginału, w który swoją drogą chyba grałem za dużo bo oglądałem ten filmik bez dźwięku a i tak słyszałem w głowie tą piosenkę w punkt po tym co widziałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bezsensowny remake. Zamiast tego powinni przeznaczyć kasę na remake Raymana 2 a nie próbować naprawić coś co wygląda świetnie i kompletnie się nie zestarzało.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj to był mój najlepszy punkt prezentacji, największe pozytywne zaskoczenie, choć coś mi śmierdziało ze za bardzo przypomina legends, to jednak te nowe rzeczy które tam widziałem sugerowały mi że to będzie cos więcej. Teraz jak patrze na to porównanie z oryginałem to... wole starą część, bardziej przejrzysta, bardziej zabawna, bardziej kreskówkowa. Pozostaje wrócić do starego legends. Przeszedłem go chyba 2 razy(choć może origins 2 a to 1 raz? nie pamietam juz), może pora na kolejny ;).
Opublikowano 49 minut temu49 min remake dwójki to powinien być no brainer dla Ubisoftu, gra mechnicznie do dziś jest grywalna (wiem bo regularnie co kilka lat sobie go odświeżam). Ale grafika po prawie 30 latach mocno odstrasza.
Opublikowano 45 minut temu45 min Nie no jest całkiem ładna ale przy stylu origins i legends od początku stoi na straconej pozycji
Opublikowano 34 minuty temu34 min W punkt, bo w próżni wygląda fajnie i nawet stylowo, ale mając w pamięci oryginał i Origins to trochę mi blednie ta prezencja. Wolałbym pakiecik oryginalnej trylogii