Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Właśnie teraz jest najlepszy moment świeżo po sukcesie RE9 na wydarzeniu tego kalibru.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Fajnie, chętnie ogram. Czyżby premiera w lutym, jak większość odsłon?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Trailer oglądałem jednym okiem, bo ta babcia w ogóle mi się nie kojarzyła z RE, a później zobaczyłem mrówkę i już wiedziałem co się dzieje. Niezłe zmiany się szykują, podejrzewam że z niedorzeczności tej odsłony niewiele zostanie. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Chrisa sprzed terapii sterydowej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. ALE mi teraz rozje.bales weekend chłopie. Normalnie wyskoczylem z butow z tego szczescia Myslalem ze dam sobie spokoj z Residentem po ograniu zaległego dlc do RE7, ktore aktualnie masteruje. Dzis wbilem najtrudniejsza partie z calego dlc (przetrwanie + 21), po ktory malem sobie zrobic przerwe ale w takiej sytuacji jade dalej z tematem. Tak sie podjaralem ze wskoczylem na wyzsze obroty i wszystko co nie ma 100% nadrabiam. Ale sztosik news Zespół deweloperski: Za projekt odpowiadają twórcy remake'ów Resident Evil 2 oraz Resident Evil 4, co gwarantuje wysoką jakość wykonania.Capcom Gods
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Uff już się bałem że parobasy od trójki i po wyspie wylądujemy w kanałach i jest 4. Kozak trailer ale od razu widać że idą w inny klimat
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No to mnie akurat zaskoczyło, bardziej bym się spodziewał że będą siedzieć nad remakiem jedynki albo piątki, a do Weroniki zagonią tych gamoni od RE3R. Tym bardziej czekam. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Josh
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ciekawe czy zrobia podobnie jak to ma miejsce w RE9. Fpp u Cleare i Tpp u Crisa? Mnie tam to nie przeszkadza. Z reszta silnik residenta juz w tej chwili pozwala na przelaczanie sie wiec z tym nie bedzie problemu. Ehhh, szkoda ze nie wrzesien tego roku
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No i jeszcze Onimusha we wrześniu, nie będą sami sobie robić konkurencji. I tak jestem zaskoczony że tak szybko pokazali.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak będą dawać wybór to mogą do końca świata se robić te fpp i tpp
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Heh, początek trailera i ta graficzka, mówię sobie "o, znowu coś na REngine". Potem babinka w drzwiach mówi coś z francuskim akcentem o lasce i kolesiu już wiedziałem, co jest grane . Spaniałe czasy przed nami.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W ogóle to Claire w RE2 Remake i tutaj wygląda tak, że Chris wcale nie musiałby przekonywać Leona, żeby ją wyruchał.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ależ jaranko, nie spodziewałem się tak szybkiej zapowiedzi… Kierwa ale Capgods dowożą, bardzo ciężkie czasy dla mojego kamilka nastały, zaś będzie w łapie ajjjj
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wszystkie screeny ze stronki dla forumowiczaKlerunia bożaJestem ciekawy klimatu bo cvx jeden z moich ulubionych re pod tym względem tutaj wydaje sie że uderzają w zupełnie inne jak to w rimejkach. Ten będzie dla mnie najciekawszy bo to już nie no brainer typu 2 i 4 że wystarczy przenieść gre 1:1 żeby była petarda w cv sporo rzeczy nie grało