Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil Veronica

Featured Replies

Opublikowano

Zdjęcie

wub Capcom jednak ma oko do tych modelek.

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat. Ciekawe czy będzie do odblokowani

• Wszystkie screeny ze stronki dla forumowicza Klerunia boża Jestem ciekawy klimatu bo cvx jeden z moich ulubionych re pod tym względem tutaj wydaje sie że uderzają w zupełnie inne jak to w rim

• Ciekawe czy klasycznie celują w początek roku i to o cv chodziło w tym ich raporcie o wydaniu niezapowiedzianej gry. A tu jeszcze przecież dlc do requiem gdzieś trzeba wydać. Dobrze było zostać fanem

Opublikowano

Absolutnie nie porwał mnie ten trailer.

A CV ograłem na premierę gdyby ktoś miał ochotę się o to przywalić.

Opublikowano

Luzik, twoja sprawa. Ja sie jaram i bede sie tym chwalilł wszem i wobec D

Tymczasem wyczekuje edycji kolekcjonerskiej. Cos czuje moze sie takowa pojawić ohboy

Opublikowano

Tagi na steamie xboxssie

Zdjęcie

Chyba z jazdą motorkiem po wyspie z przecieków było coś na rzeczy

Opublikowano

Ciekawe jakie zmiany w fabule wprowadzą. Oby nie bali się przedstawić Ashforda w taki sam sposób jak w oryginale. Ma być reimagine wiec na pewno będzie inaczej. Chciałbym żeby pewien boss z ostatniej lokacji dostał większe lore.

Opublikowano
  • Autor

Jazda motorem? Najlepsza sekcja w RE9, dawać mi tego więcej

kekw

Opublikowano

Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.

Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Josh napisał(a):

To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.

Nie no japończycy mają też swoje zboczenia, ale to przy stylu anime. Capcom dostarcza kolejny raz atrakcyjną [Gracewub], ale nie goonerską postać kobiecą.

Opublikowano

Lata doświadczenia spermienia japończyków w grach po prostu mają już to opanowane, koreańce i chinole dopiero na etapie szczucia cycem z ps2

Opublikowano

Claire to dopiero rozłoży skrzydła i będzie robila furrore na pc ze swoimi modami. Zas bedzie ogladane godzinami speedrunerow yes

Opublikowano

Wygląd Claire zajebisty wub

W oryginał grałem z 20 lat temu, więc bardzo czekam na remake.

Opublikowano

Nie jestem jakimś fanem CV, poza fabułą - na tamten moment - najlepszą w serii(nie żeby to było jakieś trudne), to wszystko było gorsze, ale to i tak jest reinterpretacja, więc nie trzeba się do tego jakoś przywiązywać, bo zrobią po swojemu. Klimatycznie wygląda, że będzie się zgadzać, ta czerwień z zapowiedzi też dziwnie przyciągająca.

Opublikowano
56 minut temu, Josh napisał(a):

Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.

O babach od zachodnich devov to lepiej nie wspominac. A na gierke czekam. To jedyny resident w ktorego nigdy nie gralem

Opublikowano

Sorry Leon, ale frajer jesteś, że się uganiasz za tą swoją chinką ;/

Swoją drogą jestem ciekawy, jak na jesieni pokażą nowy zwiastun ze sterydziarzem Chrisem. W końcu dostaniemy jego młodszą wersję w zrimejkowanej formie. Z nim zawsze mieli trochę problem, że chociaż przypomnę jego występ w RE7, gdzie wyglądał jak jakiś random.

Opublikowano

2 godziny temu, Josh napisał(a):

Na 100% tak jak policyjny Leona jest w ostatnich grach. Mogli by dorzucić ten noir z dwójki