Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 56 minut temu, Pix napisał(a): według plotek partacze od rimejka trójki odświeżają RE0Ło kurva, już się nie mogę doczekać tych wybuchów co 5 sekund jak w RE6 i RE3R. Gdybym musiał wypić shota za każdym razem kiedy w ich grach dochodzi do eksplozji, to po prologu dowolnej z tych dwóch gier byłbym pijany.I nie ma ich co bronić, że dobrze zrobili Separate Ways. No zrobili, ale to było tylko DLC w większości klepnięte z gotowych assetów, i przy DLC powinni zostać, ewentualnie niech im dadzą zrobić jakieś spinoffa, ale od pełnoprawnych Residentów to wara.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W przypadku Zero to bardziej zastanawiam się jak rozwiążą współpracę i oby bez trybu dla dwóch. To nastawienie na akcję i strzelanie z drugą osobą doprowadziły ich w końcu do RE6.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pierdolenia, że remake trójki był zły bo to wina studia już nie idzie czytać. Wielokrotnie było wspominane, że było narzucone z góry przez Capcom, że gra ma być inna od og - nastawiona na akcje i korytarzowy gameplay, jak najmniej zagadek i motywów z oryginału.Dyskredytuje zajebiste dlc bo na pewno to dzięki gotowym assetom (gdzie to gówno prawda bo nie mówimy o SW na PS2 tylko o potężnym dlc z wieloma lepszymi momentami od og), ale nonstop powielaj narrację o chujowosci studia przez z góry narzucone decyzję korposów
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie wiem ile osób było zmuszone pracować nad multi ale jakby tak skupili się na dodaniu ratuszu i parku z chatą i cmentarzem plus walka z robalem, do tego mercenaries jako dodatek i gra by zbierała dużo lepsze oceny. A tak została gra na kilka godzin, a multi od dawna martwe.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dokładnie, strasznie brakowało w RE3R ratusza i parku. Rozbudowany szpital był genialny, ale co z tego. Przebiegałeś przez grę w pare godzin.Rimejku RE5 to na razie nie chcę, ale szóstkę mogliby zrobić i ją... skrócić xD Tam były genialne motywy, ale ogółem więcej było syfu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja tam mam nawet słabość do rimejka trójki i całkiem nieźle się bawiłem, ale tego nemesisa psa od drugiej połowy gry im nigdy nie wybaczę
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 33 minuty temu, XM. napisał(a):Pierdolenia, że remake trójki był zły bo to wina studia już nie idzie czytać. Wielokrotnie było wspominane, że było narzucone z góry przez Capcom, że gra ma być inna od og - nastawiona na akcje i korytarzowy gameplay, jak najmniej zagadek i motywów z oryginału.Dyskredytuje zajebiste dlc bo na pewno to dzięki gotowym assetom (gdzie to gówno prawda bo nie mówimy o SW na PS2 tylko o potężnym dlc z wieloma lepszymi momentami od og), ale nonstop powielaj narrację o chujowosci studia przez z góry narzucone decyzję korposówA kazali im też wyciąć wieżę zegarową, zrobić z Nemesisa przerośniętego psa i wypierdzielić 3/4 mechanik i motywów, dzięki którym RE3 był tak dobry? Ok, może i Capcom narzucił im konkretny styl rozgrywki, ale to nie zmienia faktu, że mogli to zrobić o wiele lepiej. Zamiast godnego powrotu dostaliśmy DLC do RE6.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie walki z RE3 Remake i tak są lepsze od tych z oryginału. Może jedynie brakowało mackowego Nemesisa z wieży zegarowej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. RE3R obecnie najlepsze do szybkiego ogrania - krótkie, treściwe i pozwala się wyszaleć. Brakuje contentu z oryginału, a mimo to gra się w to mega dobrze do dzisiaj.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Byłbym też wdzięczny nigdy nie porównywać spoko gierki re3r z mnóstwem wad do tego śmiecia re6 bez zalet
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Najlepsza wersja Ady. Leon nie mógł oderwać wzroku. Nawet Simmonsowi tak odjebało, że mutował w dinozaura, konia i muchę. A w tych nowych gierkach (koniec czwórki) no to cześć tu się rozstajemy, wracam do Claire.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czyli pewnie mamy coś na wzór intra z re3r. Mimo wszystko licze że jakoś wrzucą akcje z intra oryginału, w pierwszym ujęciu widać wieżowiec umbrelli więc byłoby podwójnie szkoda gdyby olali temat
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak jak dalsze rimejki mi nie są potrzebne do szczęścia, tak drugie podejście do CV zawsze chciałem zobaczyć, więc jestem więcej, niż zadowolony.
Opublikowano 1 minutę temu1 min Mozliwe ze kamera fpp byla celowym zabiegiem tylko na rzecz udanego pokazu. Gdyby pokazali Claire od poczatku nie bylo by takiego jeb.niecia i opadu szczeny.Spokojnie.. jeszcze jest w kolejce RE Zero do odswiezenia. Mysle ze na pewno sie doczekamy. To juz raczej kwestia kiedy a nie czy