Opublikowano czwartek o 16:562 dni W dniu 20.07.2026 o 21:13, Lezli napisał(a):Oceniaczka retro należy do pierwotnego autora recenzji.Od kiedy?W dniu 12.07.2026 o 21:22, Mari4n napisał(a):Na chwilę obecną remake jeszcze nie jest dostępny, więc można wpisać po prostu Ocarina of Time. Zrobiłem test, i wyskoczyły mi materiały o wersji z N64. Po premierze będzie można po prostu dodać "remake" po tytule, tak jak ma to miejsce na przykład z Resident Evil 2.Teraz tak, potem nie. Poszukaj na youtube materiałów z oryginalnego Baldur's Gate (sprzed enhanced edition). Jest to niesamowicie trudne, bo algorytmy kieruja Cię na najnowsze i najpopularniejsze treści a pisanie Baldur's Gate non-enhanced nie pomoże, bo nikt tak tej gry nie nazywał, jak wrzucał materiały o niej. Ewentualnie z Zeldą może być łatwiej w niektórych przypadkach, bo można wrzucić "Ocarina N64", ale czasem i to nie pomoże.W dniu 18.06.2026 o 09:58, TomciooPL napisał(a):Nawet mi Cię nie żal, chłopie.W dniu 12.07.2026 o 21:26, TomciooPL napisał(a):serio, żal mi jest Ciebie Tak właśnie wyglądają pierwsze objawy schizofrenii, Daj znać, skąd jesteś, może będę mógł polecić Ci dobrego specjalistę. Dobrze, że masz młodsze rodzeństwo.
Opublikowano czwartek o 20:412 dni 3 godziny temu, Jutrzen napisał(a):Teraz tak, potem nie. Poszukaj na youtube materiałów z oryginalnego Baldur's Gate (sprzed enhanced edition). Jest to niesamowicie trudne, bo algorytmy kieruja Cię na najnowsze i najpopularniejsze treści a pisanie Baldur's Gate non-enhanced nie pomoże, bo nikt tak tej gry nie nazywał, jak wrzucał materiały o niej. Ewentualnie z Zeldą może być łatwiej w niektórych przypadkach, bo można wrzucić "Ocarina N64", ale czasem i to nie pomoże.youtube -> YouTubeZeldą -> The Legend of Zelda
Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień W dniu 23.07.2026 o 22:41, TomciooPL napisał(a):Zeldą -> The Legend of ZeldaMam nadzieję, że tylko udajesz. Słaba prowokacja. Edytowane wczoraj o 11:11 1 dzień przez Jutrzen
Opublikowano wczoraj o 11:40 1 dzień 27 minut temu, Jutrzen napisał(a):Mam nadzieję, że tylko udajesz. Słaba prowokacja.No i to teraz mamy kosę, Jutrzen! Grammarnazi Cię dojedzie, nie znasz dnia, ani godziny!
Opublikowano wczoraj o 12:03 1 dzień Byłbyś Jutszen tak miły i mi w końcu odpowiedział, bo już chyba trzeci raz o to pytam: gdybyś miał organizować robaczane party w chałupie to jakimi słowami byś kumpli zaprosił, "zagrajmy w ŁormSy" (tak, jak mówią dosłownie wszyscy) czy "zagrajmy w Łormy", tak przy założeniu że nie mógłbyś pójść na łatwiznę i wybrać spolszczonej formy, tj. "zagrajmy w robaczki"? Edytowane wczoraj o 12:08 1 dzień przez Nomen dubium