Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyscigi - pytaj i odpowiadaj

Featured Replies

Opublikowano

Są jakieś wyścigi na PS4, gdzie są fajnie uszkodzenia wizualne przedkładające się oczywiście na dalszą możliwość jazdy autem???

Bardzo fajnie wspominam w tym zakresie GRID z 2008 r.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 129,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wreckfest, przy czym to jednak trochę inny rodzaj wyścigów. W każdym razie znajdziesz tam bardzo dobrą fizykę, model jazdy i zaawansowane zniszczenia mające wpływ na jazdę.

• Michał102
    Michał102

W samochodach rajdowych stosuje się kłową skrzynię biegów, w której nie trzeba używać sprzęgła do zmiany biegów. Skrzynia taka zbudowana jest na prostych zębach, a zmiana biegów realizowana jest za sp

• Chyba we wszsytkich samochodówkach z ostatnich kilku lat (oprócz rajdówek i gier bez licencji na auta w ogóle)

Opublikowano

Wreckfest, przy czym to jednak trochę inny rodzaj wyścigów. W każdym razie znajdziesz tam bardzo dobrą fizykę, model jazdy i zaawansowane zniszczenia mające wpływ na jazdę.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie jak na tym forumku wygląda scena kompetetywnego race'owania? Jest jakieś zainteresowanie, szersza aktywność?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
3 godziny temu, Alastor84 napisał(a):

Grał ktoś w Trail Out na XSX?

grałem. z założenia fajna mieszanka wreckfest i flatouta. z założenia. w praktyce irytujące gówno pozbawione sensownej fizyki co w wyścigach jest dość istotne. generalnie wyobraź sobie wszystkie najgorsze cechy różnych ścigałek w jakie kiedykolwiek grałeś. ta gra ma je wszystkie. rywale na nitro którzy doganiają cię zawsze i wszędzie, przepychają cię jak szmatę a ty im oczywiście nic nie możesz zrobić, można dachować najeżdżając na karton, jak już się zaczepisz o rywala karoserią to obaj lecicie na pobocze bez żadnej kontroli, w terenie jadąc hummerem zostałem wyprzedzony pieprzonym lowriderem :facepalm: 

generalnie festiwal wszystkiego co wkurwiające w racerach. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakie godne uwagi wyścigi są aktualnie w PS Plus Essential?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W co teraz jest grane w rally cross? Po dodatku z FH5 jakoś mi mało było i pytam, co jest na topie z szutrowymi ścigałkami? Dobrze by było, żeby gra choć była casual friendly.

Opublikowano
51 minut temu, Faka napisał(a):

W co teraz jest grane w rally cross? Po dodatku z FH5 jakoś mi mało było i pytam, co jest na topie z szutrowymi ścigałkami? Dobrze by było, żeby gra choć była casual friendly.

WRC od EA (jest w GPU) albo poprzednie wcielenia WRC od Kylotonna. nawet Dirt Rally 2.0 jest bardzo przyjazny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pany, czym się te Asseto Corsy różnią od siebie i która będzie na Decku działać? Tylko single i kariera mnie interesuje

Opublikowano
4 godziny temu, Homelander napisał(a):

Pany, czym się te Asseto Corsy różnią od siebie i która będzie na Decku działać? Tylko single i kariera mnie interesuje

I zwykłe Asseto i ACC to symulatory i do grania raczej na kierownicy. Do grania na Decku raczej żadna się nie nadaje. Ale jeżeli koniecznie chcesz spróbować to pierwsza AC, tam masz dużo różnych klas aut i jest kariera, ale kariera to po prostu serie różnych wyścigów vs AI, raczej taka bardzo podstawowa. No i AC to jeden wielki mod i podstawowa gra bez modów to jak wersja 0.0001 w early accesie vs ta z modami.

W ACC masz tylko jedną klasę aut GT3 (z dlc dochodzą GT2 i GT4) i kariera to wyścigi w tej serii.

Lepiej sobie spróbuj Project Cars 2 jak nie grałeś, to powinno być bardziej przystępne na Decku i z tego co czytałem ma spoko karierę.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Project Cars 2 jest niedostępne na Steamie, pewnie licencja się skończyła, czy coś. A trójka, z tego co czytałem, to taka se. No nic, zostanę przy Gran Turismo