Opublikowano 20 lutego 20232 l Są jakieś wyścigi na PS4, gdzie są fajnie uszkodzenia wizualne przedkładające się oczywiście na dalszą możliwość jazdy autem??? Bardzo fajnie wspominam w tym zakresie GRID z 2008 r.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Wreckfest, przy czym to jednak trochę inny rodzaj wyścigów. W każdym razie znajdziesz tam bardzo dobrą fizykę, model jazdy i zaawansowane zniszczenia mające wpływ na jazdę.
Opublikowano 27 stycznia 20241 r Panowie jak na tym forumku wygląda scena kompetetywnego race'owania? Jest jakieś zainteresowanie, szersza aktywność?
Opublikowano 4 czerwca 20241 r 3 godziny temu, Alastor84 napisał(a): Grał ktoś w Trail Out na XSX? grałem. z założenia fajna mieszanka wreckfest i flatouta. z założenia. w praktyce irytujące gówno pozbawione sensownej fizyki co w wyścigach jest dość istotne. generalnie wyobraź sobie wszystkie najgorsze cechy różnych ścigałek w jakie kiedykolwiek grałeś. ta gra ma je wszystkie. rywale na nitro którzy doganiają cię zawsze i wszędzie, przepychają cię jak szmatę a ty im oczywiście nic nie możesz zrobić, można dachować najeżdżając na karton, jak już się zaczepisz o rywala karoserią to obaj lecicie na pobocze bez żadnej kontroli, w terenie jadąc hummerem zostałem wyprzedzony pieprzonym lowriderem generalnie festiwal wszystkiego co wkurwiające w racerach.
Opublikowano 13 czerwca13 cze W co teraz jest grane w rally cross? Po dodatku z FH5 jakoś mi mało było i pytam, co jest na topie z szutrowymi ścigałkami? Dobrze by było, żeby gra choć była casual friendly.
Opublikowano 13 czerwca13 cze 51 minut temu, Faka napisał(a):W co teraz jest grane w rally cross? Po dodatku z FH5 jakoś mi mało było i pytam, co jest na topie z szutrowymi ścigałkami? Dobrze by było, żeby gra choć była casual friendly.WRC od EA (jest w GPU) albo poprzednie wcielenia WRC od Kylotonna. nawet Dirt Rally 2.0 jest bardzo przyjazny.
Opublikowano niedziela o 16:325 dni Pany, czym się te Asseto Corsy różnią od siebie i która będzie na Decku działać? Tylko single i kariera mnie interesuje
Opublikowano niedziela o 21:325 dni 4 godziny temu, Homelander napisał(a):Pany, czym się te Asseto Corsy różnią od siebie i która będzie na Decku działać? Tylko single i kariera mnie interesujeI zwykłe Asseto i ACC to symulatory i do grania raczej na kierownicy. Do grania na Decku raczej żadna się nie nadaje. Ale jeżeli koniecznie chcesz spróbować to pierwsza AC, tam masz dużo różnych klas aut i jest kariera, ale kariera to po prostu serie różnych wyścigów vs AI, raczej taka bardzo podstawowa. No i AC to jeden wielki mod i podstawowa gra bez modów to jak wersja 0.0001 w early accesie vs ta z modami.W ACC masz tylko jedną klasę aut GT3 (z dlc dochodzą GT2 i GT4) i kariera to wyścigi w tej serii.Lepiej sobie spróbuj Project Cars 2 jak nie grałeś, to powinno być bardziej przystępne na Decku i z tego co czytałem ma spoko karierę. Edytowane niedziela o 21:405 dni przez tjery
Opublikowano poniedziałek o 04:405 dni Project Cars 2 jest niedostępne na Steamie, pewnie licencja się skończyła, czy coś. A trójka, z tego co czytałem, to taka se. No nic, zostanę przy Gran Turismo
Opublikowano poniedziałek o 07:575 dni 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Project Cars 2 jest niedostępne na Steamie, pewnie licencja się skończyła, czy coś. A trójka, z tego co czytałem, to taka se. No nic, zostanę przy Gran Turismohttps://www.g2a.com/pl/project-cars-2-steam-key-global-i10000075340001?___language=pl&er=9f66cfe452f6f7ca416215306f0c480a7b810fee84e2b5a41d11c5749f34ffa87836e34be71850a99da5d312286d5634&uuid=4ae42f99-4e70-49db-b252-2d710aed8888&adid=GA-PL_PEB_ON_CGD_PMAX_FULL_Games&id=47&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=GA-PL_PEB_ON_CGD_PMAX_FULL_Games&utm_id=20460675537&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=22648626460&gclid=Cj0KCQjwyvfDBhDYARIsAItzbZF8BCQ4Rqcw-HCXNxQDTA4GaYcAZn6zHDMam1_HoQVwDVz90mWdXmkaAjbyEALw_wcBNiestety przez to, że nie ma już na Steamie, cena z kosmosu.