Opublikowano 29 września 200915 l Mosley jest spoczko. Lubilem go ogladac na eurosporcie. No, smieszna sytuacja z nim wyszla. Ewidentny dol formy z rozbitym rzemieslnikiem Mayorga, co poniekad jest latwe do wytlumaczania, bo Sugar jest juz stary jak na taki styl. Potem walka z prawdziwym morderca Margarito i Mosley walczy lepiej niz z De la Hoya sto lat temu. Bez jaj. Zreszta, z ODLH Mosley mial faktycznie koksowac. Jestem pewny, ze teraz zrobil to znowu. Podobne podejrzenia sa co do Hopkinsa, ktory w wieku 45 lat walczy lepiej niz jaki mial trzydziesci. Obu, co ciekawe, laczy ten sam team i ten sam trener Naazim Richardson. Dla mnie sprawa smierdzi gownem na kilometr. Dlatego Calzaghe nie chcial dac rewanzu Hopkinsowi jak zobaczyl jego metamorfoze.
Opublikowano 29 września 200915 l No, ale Margarito tez niezle zamieszal i ma bana na walki w USA bodajze. Ogolnie boks to dla mnie siedlisko sciem i oszustw. Zbytnio mnie to nie kreci;]
Opublikowano 29 września 200915 l No, ale Margarito tez niezle zamieszal i ma bana na walki w USA bodajze. Ogolnie boks to dla mnie siedlisko sciem i oszustw. Zbytnio mnie to nie kreci;] Nie ma to jak Niemcy. To co dzieje sie w USA przy krainie zlodziei to jest pryszcz. Ja tam juz widzialem walki gdzie np. sedzia podnosil zawodnika po nokaucie; albo zawodnik przegrywal wszystkie rundy a na koniec wygrywal u sedziow,; albo byl np. liczony po 30 sekund. Zreszta Michalczewski tez powinien podziekowac paru osobom, ze walczyl w Niemczech. W USA taki cyrk by nie przeszedl: ...a w Niemczech Darek byl gwiazda.
Opublikowano 24 października 200915 l TO JUŻ DZISIAJ, NAJWIĘKSZE WYDARZENIE W PRZESZŁO TYSIĄCLETNIEJ HISTORII POLSKI DZISIEJSZEGO WIECZORU W WASZYCH TELEWIZORACH.
Opublikowano 24 października 200915 l To prawda, najwieksze show od czasu ukrzyzowania Jezusa juz dzis. Endrju je bnie Adamkowi strzala, ze ten sie obs/ra na mietowo, tak bedzie. Kto kibicuje Adamkowi ten nie jest prawdziwym Polakiem.
Opublikowano 24 października 200915 l To prawda, najwieksze show od czasu ukrzyzowania Jezusa juz dzis. Endrju je bnie Adamkowi strzala, ze ten sie obs/ra na mietowo, tak bedzie. Kto kibicuje Adamkowi ten nie jest prawdziwym Polakiem. : ) ) ) tez kibicuje Andrzejowi!!
Opublikowano 24 października 200915 l Inny jednak był podczas treningu, gdy raz o mało co nie poturbował swojego trenera, Sama Colonnę. Gołota był w swoim żywiole, dodawał sobie animuszu gromkim: "I raz, kur.waaaaaa! ", którym kończył każdą serię ciosów. Czasem dodawał grubym głosem: "Madafakaaa!!! ". Endrju przejedzie po Adamku jak walec. Banny: to ze wszystkie kobiety kibicuja Adamkowi to ja wiem:}
Opublikowano 24 października 200915 l TO JUŻ DZISIAJ, NAJWIĘKSZE WYDARZENIE W PRZESZŁO TYSIĄCLETNIEJ HISTORII POLSKI DZISIEJSZEGO WIECZORU W WASZYCH TELEWIZORACH. jest transmisja w zwyklym Polsacie, czy tylko na Polsat Sport? Kto kibicuje Adamkowi ten nie jest prawdziwym Polakiem. co ty czlowieku (pipi).
Opublikowano 24 października 200915 l Kto kibicuje Adamkowi ten nie jest prawdziwym Polakiem. co ty czlowieku (pipi). To powszechnie wiadomy fakt dla kazdego znawcy boksu. Wiedza z sopcasta i livescore'a nie wystarczy. Bez ogladania walk na 50 calowym tv hd i na zywo w 1 rzedzie ani rusz.
Opublikowano 24 października 200915 l A ja mysle ze ludzie odpowiedzialni za organizacje tej walki znaja wynik juz pewnie od jakiegos pol roku !!!
Opublikowano 24 października 200915 l Wy piszcie serio? Ja daję Gołocie 50% szans, że on w ogóle do ringu wyjdzie, bo podejrzewam, że sie zesra za strachu, a później powiedzą, że doznał kontuzji. Nawet jak wejdzie to może szybko z niego zejść, bo jest już bardzo słaby i bardzo rozbity. Gołocie kibicuja kobiety, bo on szybko z ringu schodzi/ucieka. Jak panienka.
Opublikowano 24 października 200915 l Gołota to największy symbol Polski w świecie. Większy mógł być swego czasu papież, ale tylko w swoim prime-time'ie - tuż po wyborze i w okoliczności śmierci. Edytowane 24 października 200915 l przez mistrzunio
Opublikowano 24 października 200915 l Lukasz obejrzal kilka walk na livescore i mysli, ze jest fajny Ja obejrzalem kilka walk live. Dlatego jestem fajny ;-)
Opublikowano 24 października 200915 l xbox live sie nie liczy Spoko, ale ja od x lat nie mam konsoli. Widziałem na żywow sumie każdego niezłego w Polsce od lat oprócz Michalczewskiego. Teraz możesz hejtować a później iść pokibicować Gołotce ;-)
Opublikowano 24 października 200915 l Dla mnie to w tej walce powinno być jak we wrestlingu. W połowie 5 rundy na ring powinien wpaść Saleta, Nastula, Najman, Jerzy Kulej i Popek i powinien rozpętać się foodfight na kanapki z pasztetową.
Opublikowano 24 października 200915 l miazga jak stara się mówić grubym głosem i po każdym zdaniu robi minę jakby połykał wymioty xD