Opublikowano 27 maja 200816 l 100% right masz podróbę, pech... tak BTW http://www.infinitymod.com/fakemxl2.htm + mógłbyś mi napisać na PW jak sie re-włącza ten chip bo nie niewiem czy bedę umiał włączyć (bo wyłączyć to można naciskając START)
Opublikowano 29 maja 200816 l Mam "mały" problem. Przy czyszczeniu konsolki (wersja fat), odczepiła mi się ta aluminiowa taśma od przycisków on/off i eject... nie bardzo wiem, jak się z tym uporać. Gdzie i jak tą taśmę podłączyć? Z góry dzięki za info... PS. Zdjęcie problemu:
Opublikowano 29 maja 200816 l Musisz konsole rozlozyc, tak zeby miec dostep do gniazda tej tasmy, ktore znajduje sie pod napedem - jak nie dasz rady to poszukaj, gdzies tu na forum sie kiedys rozpisywalem chyba, jak nie to napisze wiecej jak znajde troche wiecej czasu.
Opublikowano 31 maja 200816 l Witam mam problem. Dziś chciałem pograć na swojej czarnuli, ale nie chce w ogóle się włączyć, znaczy jest tak jak by nie była podpięta do prądu, dioda tez się nie świeci. sprawdzałem wszystkie kable czy coś się odłączyło i nic. może ktoś pomóc?
Opublikowano 23 lipca 200816 l mam takie pytanie zakupiłem Swap Magica 3.8 i mam takie pytanie czy po zainstalowaniu go bede mogl odpalać kopie zapasowe wszystkich gier ?? tzn. zrobie sobie kopie zapasową np. dragon ball TB 3 i odpali się normalnie ?? na jakie płyty najlepiej nagrywać te kopie zapasowe ?? słyszałem że najlepiej na płyty dvd SONY , VERBATIM i TDK prosze o pomoc o i jak nagrywac te kopie ??
Opublikowano 23 lipca 200816 l wszystko to było na forum powiedziane niezliczoną ilosć razy. Polecam ten link :TUTAJ
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l A co rozumiesz poprzez: "zmianę regionów"? Co chcesz zrobić na tym mobo 2.0 (po za tym ten chip to total shit...).
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Tylko takiego mam pod ręką. A chodzi mi o to, żeby grać w gry z USA na konsoli PAL.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l 'Każden jeden' modchip umożliwia uruchamianie gier z innego regionu niż konsola. A tego badziewia nie lutuj, dobrze Ci radzę. Taki np. Modbo760 kosztuje z 30zł, a to już zupełnie inna liga.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Mam juz go zalutowanego od 4 lat i ani razu mnie nie zawiodl. Co prawda ma trudnosci laser w odczytywaniu CD, no ale jak na "shit" to calkiem, calkiem.. W kazdym razie, dzieki za odpowiedz.
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l A co ma modchip do laseru to nie wiem... To wejdź do menu chipsa i zmień jakąś opcję, wtedy Cię zawiedzie... bo będziesz musiał kupić nowy.
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l http://allegro.pl/item411353686_memor32_su...tis_.html#photo http://allegro.pl/item412684932_przerobka_...or32.html#photo Czy ktoś z forum ma te sprzęty, albo jego znajomy ma i potrafi o tych urządzeniach wyrazić opinie ? Chodzi mi oto, czy to w ogóle działa, i czy się nie zepsuje po miesiącu, w końcu to raczej trochę pieniędzy jest.Nie piszcie mi o chipach, że one są lepsze niż to.Chipa nie kupie z tego względu, że w moim mieście nie ma kto założyć tego urządzenia, a przez allegro żeby mi założyli wysyłać nie chcę, bo nie chce też ostatni raz zobaczyć konsoli.. Tak więc albo te memorki, albo nic : D Czekam na wasze opinie.
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Można wiedzieć jak ? Kartę pamięci mam, więc jeżeli można to za darmo mieć, to jeszcze lepiej : D
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l chyba o to chodzi http://www.psxextreme.info/FreeMCBoot-i-ESR-t66405.html
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Może mi ktoś to napisać tutaj, albo na pw jeżeli jest to zabronione, jak to dokładnie zrobić ?
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Na psx-scene.com i exploitstation masz tutoriale. NIE kupujcie tego gówna od frajerów którzy kradną czyjąś pracę, please.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Jak wyjdzie ESR beta 9b to będzie w PL. ;] Generalnie mam gotowy tutorial o FMCB i ESR, ale czekam na release - nowa wersja wnosi sporo nowego do tematu, a tutorial opisuję właśnie 9b.
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l A może mi ktoś powiedzieć gdzie na terenie Krakowa mogę wymienic laser? Żeby było to gdzieś koło AGH, no i giełda odpada, byłbym wielce rad za pomoc. Edytowane 16 sierpnia 200816 l przez dawdi17
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Chciałem spytac czy warto zainwestować w taki sprzęcik - http://allegro.pl/item421188858_zestaw_hea...lodz_sklep.html Zależy mi głównie na "słuchaniu" tego wszystkiego co wychodzi przez głośnik TV(wku.rwia mnie już ten kiepski wbudowany głośniczek, a w dodatku nie mogę sobie "podregulować" bo domownicy nie są zadowoleni) czyli korzystania jak ze zwykłych słuchawek(szukałem zwykłych słuchafonów ale znalazłem tylko Headset) Koleś zapewnia że orginał i daje gwarancje. Mam jeszcze pytanie: czy słuchawki będą działały z każdą grą mimo tego że są pod USB i czy będę mógł z nich korzystać na kompie: Skype, TS itp? Ewentualnie czy są wogóle jakieś słuchawki które będę mógł podłaczyć do PS2? Edytowane 31 sierpnia 200816 l przez winner
Opublikowano 6 września 200816 l A nie lepsze zwykłe, ruskie słuchawki podłączane do TV, albo "zestaw głośników 5.1"?