Opublikowano 7 sierpnia7 sie Wygląda spoko. Powinno być miejsce na rynku dla takich w miarę budżetowych zestawów skrojonych pod casuali.
Opublikowano 8 września8 wrz Logitech wkrótce wjedzie z nowym modelem. Prawdopodobna premiera razem z nową grą Assetto Corsa. Odnoście specyfikacji i mocy to w sieci są na razie same plotki więc niczego nie cytuje.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. miał ktoś styczność z kierownicami Thrustmaster Ferrari 488 GT3 lub FERRARI SF1000 EDITION? działa to dobrze z T300 na ps5?czy przestać się bawić w sztukowanie tylko od razu przejść na Fanateca? bo nie tylko kierownicę chciałbym zmienić (mam T300 Ferrari alcantaraedition), ale pedały docelowo na te z serii Race Line jak wyjdzie wersja z LC (teraz mimo posiadania T3PA i jeżdżę na T2PA bo nie trawię wyginania nogi przy 3 pedałach). Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez gtfan
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, gtfan napisał(a):miał ktoś styczność z kierownicami Thrustmaster Ferrari 488 GT3 lub FERRARI SF1000 EDITION? działa to dobrze z T300 na ps5?czy przestać się bawić w sztukowanie tylko od razu przejść na Fanateca? bo nie tylko kierownicę chciałbym zmienić (mam T300 Ferrari alcantaraedition), ale pedały docelowo na te z serii Race Line jak wyjdzie wersja z LC (teraz mimo posiadania T3PA i jeżdżę na T2PA bo nie trawię wyginania nogi przy 3 pedałach).Z tego co czytałem i widziałem to ludzie mają SF1000 z T300 i działa dobrze. Z tym przejście na Fanateca to nie jest to takie oczywiscie, skoro masz już jakieś kierownice od Thrustmastera to wbijanie do nowego ekosystemu to będą duże koszta. A Thrustmaster ma już swój direct drive - Thrustmaster T818 Direct Drive Baza Kierownicy do PC 2960877 - Mediak.pl / Symulatory wyścigowe / Sklep Warszawa
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, MaZZeo napisał(a):Z tego co czytałem i widziałem to ludzie mają SF1000 z T300 i działa dobrze. Z tym przejście na Fanateca to nie jest to takie oczywiscie, skoro masz już jakieś kierownice od Thrustmastera to wbijanie do nowego ekosystemu to będą duże koszta. A Thrustmaster ma już swój direct drive - Thrustmaster T818 Direct Drive Baza Kierownicy do PC 2960877 - Mediak.pl / Symulatory wyścigowe / Sklep Warszawawłaśnie trochę też ze względu na koszty myślę nad przesiadką teraz ;) sama baza DD od Thrustmastera to 3k gdzie za tą samą cenę mam podstawowego bundla od Fanateca https://www.x-kom.pl/p/1342338-kierownica-fanatec-gran-turismo-dd-pro-5-nm.html dlatego właśnie zastanawiam się czy jest sens teraz inwestować w komponenty i montować je do T300, tym bardziej że jak teraz szukam to ludzie trochę narzekają że adapter do T300 do tych nowych kierownic ma duże luzy...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W sumie zapomniałem o tej promocji Fanateca. W takim razie chyba rzeczywiście warto Thrustmastera sprzedać i iść w Fanateca bo wyjdzie trochę taniej a platforma ma więcej możliwości.Z tym że polecam jeszcze zerknąć na samą stronę Fanateca, bo tam są bundle z bazą 8NM https://www.fanatec.com/eu/en/c/sim-racing-bundles/wheel-pedal
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 minuty temu, MaZZeo napisał(a):Z tym że polecam jeszcze zerknąć na samą stronę Fanateca, bo tam są bundle z bazą 8NM https://www.fanatec.com/eu/en/c/sim-racing-bundles/wheel-pedaldzięki, w tym kierunku pójdę, tym bardziej że są też inne kierownice niż ta Gran Turismo która jakoś średnio mi się podoba