Opublikowano niedziela o 03:464 dni Do mnie właśnie dojechał fanatec - ta wersja do gran turismo. Do tego chellenge x. Na razie dopiero złożyłem fotel, bo nie miałem czasu. Ale już widzę, że chyba bez wiercenia dziurek w tej płytce na bazę/kierownicę się nie obejdzie. No cóż, zobaczymy. Trochę się jaram, bo nigdy na żadnej kierze w gierki nie jeździłem.
Opublikowano wtorek o 19:171 dzień Ja od ponad miesiąca używamy RS50 od Logitecha. Wydawało mi się, że to będzie lekki sidegrade z T598 (wkurzało mnie to przegrzewanie się), ale nie, o wiele lepiej mi się jeździ, FFB fajniejszy i ten Trueforce sporo dodaje do imersji. Zamawiając bezpośrednio od Logi ze zniżką na pierwsze zakupy + kodem od Youtubera-influencera wyszło prawie 30% taniej. Pedały brałem te RS z loadcellem 75kg (nie potrzebuję sprzęgła) i tutaj vs TLCM imo jest gorzej. Tam fajnie można było ten feeling hamulca sprężynami dostosować, lepiej wszystko przemyślane. Za to w Logi gaz fajniejszy, bo ma większy opór.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. A ja kupiłem nowy wieniec od Acelithniby nic spektakularnego ale to modułowa kierownica. Można zrobić z tego 9 wariantówjakby co wiecej pod tym linkiemAce Morph U30 Universal Modular Wheel – Acelith Design Sim RacingZ innej beczki pojawiają się pierwsze wideo odnośnie nowych pedałów Fanateca