Opublikowano 29 stycznia 20196 l Kur.de calkiem dobry ten Piątek I nie taki dołóżnoga jak myslalem. Robi roznice na boisku
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Sie niektorzy smiali ale taki zawodnik przydalby sie temu sredniakowi z ligi hiszpanskiej realowi madryt
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Najfajniejsze jest to, że chłopak w ogóle się nie spina i wszedł jak do siebie. Jeśli on do końca sezonu będzie w takim gazie, to Milan spokojnie potroi te 40 baniek
Opublikowano 29 stycznia 20196 l NIE WIEM CO TA PREZES PIER,DOLI PO WŁOSKU ALE CHYBA PROPSUJE PIĄTECZKA
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Teraz, ragus napisał: NIE WIEM CO TA PREZES PIER,DOLI PO WŁOSKU ALE CHYBA PROPSUJE PIĄTECZKA Uczy ich wymawiać nazwisko Krzysia. komentator na TVP Sport już mówił, że koszulki będą z ogonkiem przy "a"
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Chłopak chyba mocno stąpa po ziemi bo schodząc do szatni trener podjarany a on tylko z poważną miną przybił piątkę i widać że po przerwie nie chce skończyć na dwóch golach.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Teraz, SG1-ZIELU napisał: Chłopak chyba mocno stąpa po ziemi bo schodząc do szatni trener podjarany a on tylko z poważną miną przybił piątkę i widać że po przerwie nie chce skończyć na dwóch golach. ten sezon to być albo nie być dla Gatuso. Nie dziwię się, że taki podniecony xD
Opublikowano 29 stycznia 20196 l 12 minut temu, chris85 napisał: Uczy ich wymawiać nazwisko Krzysia. komentator na TVP Sport już mówił, że koszulki będą z ogonkiem przy "a" Przecież koszulke ma z ogonkiem
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 2 godziny temu, chris85 napisał: Miałem na myśli oficjalny sklep Milanu. Tam podobno jest "Piatek" Obawiam się, że wątpię.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Piątek to maszyna w tym sezonie... Nieważne gdzie gra, nieważne z kim, dostaje piłę i strzela. Jak utrzyma taką formę to nie zdziwię się jak latem przyjdzie ta wymarzona oferta z Realu i padnie kolejny rekord transferowy.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Druga bramka Piątka to (pipi)ane mistrzostwo świata, wydawało się, że sukcesem w tej akcji będzie po prostu utrzymanie się przy piłce, a on z takiego kąta zap.ierdolił bramkę. Crack.