Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No to pierwsza kwestia trenerska się już wyjaśniła. Max Allegri powrócił na ławkę trenerską Milanu po wielu latach. Gasperini też już jest bardzo blisko podpisania kontraktu z Romą.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 402,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z dłuższym tekstem Ogqozo mam problem, bo wychodzi z niego, że owszem coś poczyta o Serie A, ale niespecjalnie ją ogląda, a to jednak za mało by o niej pisać z perspektywy "znawcy". Kiedy czytam takie

• W pierwszym prawdziwym sprawdzianie sezonu, Milan rozgromil Inter 2-1 w meczu o Superpuchar Wloch.

Opublikowano

Conte został. "Jakby nigdy nie odszedł", użył słów Romano, ale hej, Romano... sam mówiłeś, że niby odszedł.

Inzaghi oficjalnie odchodzi do Arabii. Kurde, było tak blisko jednego z największych sukcesów w ostatnich dekadach we Włoszech. Trudno mi obwiniać Inzaghiego. Pewnie jeszcze wróci kiedyś do Europy, i każdy będzie go chciał.

(Podobno Inzaghi miał rozmawiać wcześniej z Juve, ale to Juve zrezygnowało z rozmów... Po zwolnieniu Giuntiolego, Juve będzie chwilę się przemeblowywać).

Gasperini oficjalnie odchodzi z Bergamo, i lada dzień zostanie ogłoszony w Romie. No ciekawe... Nie wiem, czy to, co zrobił przy budżecie Atalanty, będzie do powtórzenia. No i ciekawe, czy Atalanta przeżyje. Z następców, nadal mówi się o Palladino, także o Juriciu lol.

Ciekawe, czy oczekiwany jak zbawienie comeback Allegrego wyjdzie tak samo, jak w Juve...

Sarri faktycznie wraca do Lazio.

A Viola dzisiaj miał rozmawiać z Piolim, podobno.

No nieźle się zadziało.

Opublikowano

Atalanta faktycznie wzięła Jurica. xd A Inter przymierza się do Chivu. Co tu się odjaniepawla? obama Ciekawe, który poleci pierwszy.