Opublikowano 29 maja29 maj No to pierwsza kwestia trenerska się już wyjaśniła. Max Allegri powrócił na ławkę trenerską Milanu po wielu latach. Gasperini też już jest bardzo blisko podpisania kontraktu z Romą.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Conte został. "Jakby nigdy nie odszedł", użył słów Romano, ale hej, Romano... sam mówiłeś, że niby odszedł.Inzaghi oficjalnie odchodzi do Arabii. Kurde, było tak blisko jednego z największych sukcesów w ostatnich dekadach we Włoszech. Trudno mi obwiniać Inzaghiego. Pewnie jeszcze wróci kiedyś do Europy, i każdy będzie go chciał. (Podobno Inzaghi miał rozmawiać wcześniej z Juve, ale to Juve zrezygnowało z rozmów... Po zwolnieniu Giuntiolego, Juve będzie chwilę się przemeblowywać).Gasperini oficjalnie odchodzi z Bergamo, i lada dzień zostanie ogłoszony w Romie. No ciekawe... Nie wiem, czy to, co zrobił przy budżecie Atalanty, będzie do powtórzenia. No i ciekawe, czy Atalanta przeżyje. Z następców, nadal mówi się o Palladino, także o Juriciu lol.Ciekawe, czy oczekiwany jak zbawienie comeback Allegrego wyjdzie tak samo, jak w Juve... Sarri faktycznie wraca do Lazio.A Viola dzisiaj miał rozmawiać z Piolim, podobno.No nieźle się zadziało.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Atalanta faktycznie wzięła Jurica. xd A Inter przymierza się do Chivu. Co tu się odjaniepawla? Ciekawe, który poleci pierwszy.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):Robią robotę stroje w tym sezonie! @Butt gdzie nowy herb?No fajne są. Nowego herbu nie będzie w tym sezonie na koszulkach, nie wiadomo kiedy zacznie być używany.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minuty temu, Butt napisał(a):Nowego herbu nie będzie w tym sezonie na koszulkach, nie wiadomo kiedy zacznie być używany.Już sprawdziłem. The decision to bring back the ASR crest follows protests against the logo change made in 2013, and the new crest is expected to be applied from the 2026-27 season, with the new 25-26 kits having the old crest.
Opublikowano 20 minut temu20 min 21 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Już sprawdziłem.Ma to sens, bo pod koniec następnego sezonu będzie stulecie klubu.