Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Finał Pucharu Króla w środę, także Barcelona ma szansę jeszcze nawet na dwa trofea.

Jeśli Ronaldo nie da się przegonić ani Messiemu ani Coscie i wygra trofeo Pichichi dodając jeszcze Króla Strzelców LM to chyba Złota Piłka będzie dla niego w tym roku o ile czegoś nie odwali na MŚ.

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Szansa na LM > Jerzy Janowicz> Szansa na puchar króla

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ronaldo nie zagra w finale Puchar Króla i prawdopodobnie w pierwszym meczu półfinałowym LM.

Opublikowano

Atletico niby faworytem, ale Real nadal stoi mocno, bo nadal im idzie najłatwiej ze słabszymi ekipami, są niesamowicie solidni w tym sezonie. Jeśli dodamy do tego dołek Bayernu, to Carlo stoi przed złotą okazją, by dać Realowi sezon, na jaki czekają od dawna. Mistrzostwo i Puchar Europy zdobyli tylko dwa razy, w latach 1957 i '58.

Dzisiaj nie ma Cristiano, nie ma problemu - zobaczymy, jak z mocniejszym rywalem. Carlo dał odpocząć, komu się dało (siłą rzeczy przez kartki Carvajala i Alonso). Morata to młody skubaniec: od marca zagrał łącznie jakieś 150 minut i zdobył w nich cztery gole. Mecz Barcy był podobnie jednostronny (30 strzałów na bramkę mówi za siebie), ale mało znany bramkarz Granady z Argentyny wyjął, co się dało.

Na razie, moja kasa nadal stoi na to, że historię napisze Atletico, które póki co powinno dać sobie radę z Getafe, nie mając daleko. Getafe po niezłym początku sezonu od wielu miesięcy grają słabiutko i w dotychczasowych 5 meczach z Wielką Trójką nie przegrali niżej, niż trzema golami. Można mówić wiele o Atletico, że jesienią łatwiej golili cieniasów (z Getafe 7-0), a teraz częściej się męczą, ale to nie ten rywal.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Tak jak mówiłem , Real najmocniejszym faworytem do zdobycia PD. A kto wie może potrójna korona. Z Barcy beka w ch.uj, jak tam Ader? Koszulki Messiego wystawione już na allegro?

Opublikowano

Nie mam koszulek Messiego i szczerze mówiąc,nie przejąłem się zbytnio wynikiem.Nawet nie oglądałem meczu,więc emocji żadnych we mnie nie ma,bawiłem się na 50 urodzinach chrzestnego :)

Opublikowano

Nie mam koszulek Messiego i szczerze mówiąc,nie przejąłem się zbytnio wynikiem.Nawet nie oglądałem meczu,więc emocji żadnych we mnie nie ma,bawiłem się na 50 urodzinach chrzestnego :)

Nic nie straciłeś, a byś się tylko wkur.wił jak ja. :/

Opublikowano

mi się zdaję że to tylko rana, ale zobaczymy

Opublikowano

Zwykła rana, spokojnie.

Opublikowano

Hahahahhaa, Barca strzelająca z rożnego(co jest prawie niemożliwe) to już jest totalna kompromitacja Realu.

Opublikowano

Szybkośc Bale masakra :O

Jaka ta barca jest słaba