Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Katastrofa. Z przebiegu meczu Sevilla nie zasługiwała na nic więcej jak porażkę, ale dzięki debilnym zachowaniom graczy Realu zgarnęła 3 punkty. Brawo dla Zidane'a za trzymanie martwego fizycznie duetu bezużytecznych napastników aż do ostatniego gwizdka.

Opublikowano

Mecz był bardzo wyrównany i Sevilla z przebiegu meczu zasługiwała na co najmniej remis. Już nie przesadzaj, Kymel.

Opublikowano

No Ramos w składzie to pewnik, że Real straci bramkę. A jeszcze dodatkowo z przodu combo w postaci Benzemy i Ronaldo i mamy pressing tylko 8 zawodników.

Opublikowano

Niech będzie Ludwes. To, że duet napastników Realu nie został zmieniony po pierwszej połowie pozostanie dla mnie zagadką tego miesiąca. Jakby połączyć Ronaldo z Benzemą to nawet pół napastnika nie wyszłoby na mecz z Sevillą.

Opublikowano

Bardzo dobry mecz. Z przebiegu spotkania remis byłby bardziej sprawiedliwy , ale cieszy mnie takie rozwiązanie. Spłaszczyła sie troche tabela dzieki temu wiec wyścig będzie coraz ciekawszy. A to nawet jeszcze nie jest koniec rundy :). 

A kibiców Realu moge pocieszyc, bo mowiłem to juz wczesniej. Jak ma przyjsc kryzys , o niech bedzie to własnie jego poczatek. aby na Lige Mistrzów wyszli juz wychodzac z niego

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No nie ma tego złego, lepiej że seria skończyła się teraz niż przy późniejszych zdecydowanie ważniejszych spotkaniach.

Opublikowano

Teraz co tam Real ma , Celte chyba w Pucharze Króla i potem Malage u siebie -  uwazam ,ze jesli hipotetycznie  moga łapac pomału dołek, no to mimo dołka sa w stanie wyeliminowac Celte (ktora dzisiaj mimo zwyciestwa zagrała bardzo słąby mecz) a tym bardziej, u siebie jest w stanie wygrac spokojnie z Malaga w lidze.

Potem sytuacja sie rozwinie na rewanz z Celta i u siebe z Realem Sociedad tez powinni dac rade

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ale o jakim ty dołku mówisz? Real miał dołek jak zaliczył serię remisów. Trzy poprzednie mecze były dobre w jego wykonaniu. Z Sevillą zadecydowały indywidualne błędy: Ramos artysta, Navas zwiedzający trybuny przy drugiej bramce i Benzema udający, że chce mu się grać.

Opublikowano

Ja nie mowie ,ze ma dołek. BO daleki jestem od takiego twierdzenia po meczu ,który ogladałem włsanie. 
Ale "jesli" miałby miec dołek w tym sezonie, to własnie teraz powienien go miec

Opublikowano

Takie kluby jak Real czy Barcelona dołki formy mają tylko raz w sezonie. Real swój już zanotował. Co do Barcelony to nie mam pojęcia czy go miała, bo grają dość dziwnie w tym sezonie i wcale nie zdziwię się jak Luis wyleci po sezonie.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Co za ponizenie wczoraj w sevilli.

Opublikowano

bóg futbolu 

Opublikowano

Ale karnego umie strzelic.

Opublikowano

Karny to mu wyjątkowo wyszedł. 

Dobrze że w obronie pracował bo to u niego też nie jest standard.

Opublikowano

Karny WYJSC to moze pilkarzowi barcelony.

Opublikowano

:reggie: Ostatnie 3 spotkania Realu: 2 gole samobójcze i 4 asysty graczy z Madrytu przy golach przeciwników. Była tona farta przez 2 miesiące więc teraz będzie pech przez kolejne 2.

Opublikowano

Chyba nie ma obecnie lepszego hiszpańskiego napastnika niż Iago Aspas nie?