Opublikowano 27 sierpnia 20177 l W Valencii brak Cancelo wynagrodzi młody Lato, ponadto debiutuje Kondogbia. Niby nic, ale nieraz swoim stylem Valencia potrafiła sfrustrować lepsze ekipy, także Real.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Włosy Davida Silvy :( No konkretnie na ostatnie 7 meczów Real wygrał 2, oba po mękach, 3 remisy i 2 razy Valencia wygrała (też po mękach, ale jak pokonujesz silniejszego to tak wolno). Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Osobiście jako sympatyk Valencii bardzo obawiam się tego spotkania. Kadra Valencii nie jest jeszcze kompletna co widać po wyjściowej jedenastkę ( Vezo który jeszcze kilka dni temu była na wylocie dzisiaj wychodzi w pierwszym składzie, wszystko przez to że Garay znowu się połamał, a Gabriel Paulista jeszcze się kuruje, z racji braku Cancelo na prawej stronie zagra lewonożny obrońca Jose Gaya dla którego jest to debiut na tej pozycji) a na przeciwko stanie perfekcyjnie naoliwiona maszyna, która nawet pomimo problemów w obronie, zdaje się być na nieosiągalnym poziomie
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l co ciekawe gol dla Valencii padł po akcji trzech wychowanków Jose Gaya - Lato - Carlos Soler Carlos Soler Asensio Saul Niguez Ceballos Llorente jeszcze Pablo Fornals (a pewnie i tak o kilku zapomniałem) środek pola reprezentacji Hiszpanii za kilka lat Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez asax
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l No i Valencia strzela na 1:2 i idą po więcej. 2;2 Asensio! Jak Lewandowski :D Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez chris85
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Benzema marnuje drugą setkę xD Edit Trzecią XDDDD Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez chris85
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Reakcja Zidana, mówi wszystko. Ten cały duet B&B powinien się pakować i bookowac samolot na wyspy.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l przed meczem brałbym remis w ciemno, teraz czuje niedosyt bo Real z tym sabotażystą Benzemą był do ogrania Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez asax
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Real grający w 9 wywozi cenny remis w starciu z Valencią. Najgorszy duet napastników jaki widziałem w tym klubie od 10 lat :/
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Oglądając mecz chciałem coś napisać o szansach Benzemy, ale widząc nawałnicę hejtu w necie zrobiło mi się raczej smutno. Reakcje ludzi jak zespół, który wszystko wygrywa, raz nie wygra meczu... Świat zawalon. Znowu mam rosnące wrażenie, że Real ma teraz większe problemy z głębią, przynajmniej jeśli trzech stoperów wypada, a kilku innych graczy też brakuje z różnych powodów. Ale i tak mieli sporo pecha, że zremisowali. Co spudłował Benzema, wyrównał Asensio golami-cudami... ale nie podejrzewam, żeby w każdym meczu miał takie strzelać. Choć ostatnimi czasy tak się wydaje. Czy jeśli w drugim meczu sezonu nie zagrali ani Theo, ani Marcos Llorente, mimo potrzeby na ich pozycjach, to pora już mówić o upadku klubu i koniecznych dymisjach? Wiadomo, że mimo pomyłki przy golu błyszczał Kondogbia, nawet pomijając udział przy obu bramkach dla Valencii. To się nazywa debiut w nowym klubie, dyrygować wygr... remisem z Realem na Bernabeu. Cokolwiek się nie zdarzy, będzie miał ten mecz mdr. P.S. Valencia po meczu wydała oficjalne oświadczenie, że nieprawdziwe są relacje mediów, jakoby Kondogbia miał w jakimkolwiek wywiadzie powiedzieć "Realowi brakowało najlepszego piłkarza? Nah, Messi nie gra w Realu...". Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Po wydaniu setek miliardów na 20-latka, Barcelona dopiero przekonuje się, kogo naprawdę sprowadziła. Jak donosi kataloński "Sport", dzieciak UWIELBIA GRAĆ W MARIO KART NA PLEJSTEJSZYN Edytowane 31 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Mam nadzieję, że to błąd pismaka, bo inaczej nie widzę sensu w jego życiu
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Zapewne powiedzial ze lubi grac w mario kart na konsoli a pismak uznal ze konsola to jedyna prawdziwa czyli playstation
Opublikowano 9 września 20177 l Zidane już zaczyna swoje. Przed Ligą Mistrzów skład... Który wygląda tak. W ataku słynny tercet VBM (albo VBT, zobaczymy w praktyce). No i Marcos Llorente i Theo w końcu na poważnie w białej koszulce. Edytowane 9 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 9 września 20177 l Ciężko się wrzuca obrazki na komórkowej "wersji" tego forum, nie wiem jak to robicie :|
Opublikowano 9 września 20177 l No Imgur.com się elegancko obsługuje, forum na komórce nie. 2017 rok... Nie wiem co je. W ogóle to Levante prowadzi po bramce z kurna autu i w ogóle wyrównany mecz, nie ma podjary i xd? Ta panikalogika, jeśli ludzie będą cały czas powtarzać, jak daleko Real uciekł już Barcelonie, inna liga Bartomeu na szafot, a w tabeli by było 4-9 :dajbog: :banderi: