Opublikowano 10 maja10 maj 1 godzinę temu, malin1976 napisał(a):W roku 2025 ten gol by był uznany . Ile takich Arsenal strzelił ? Sędziowie w połowie tego sezonu się opamiętali to nie rugby a Arsenal był w tym specjalistą . Szkoda WHU .A ten jak się odezwał po pół roku, zawistnik jebany xd Ostatni twój post przed tym wyżej to "Coś z tym Arsenalem jest jednak nie tak. Trzeba wspierać City w tym roku." napisany 13 Grudnia 2025.Arsenal wygrał być może decydujący mecz i nastąpiła nuklearna eksplozja anusa. Logo Premier League w avku, ale odpał tylko w kluczowych momentach. Edytowane 10 maja10 maj przez MarekCol
Opublikowano 11 maja11 maj https://www.instagram.com/reel/DXXIkfMCAAY/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Opublikowano 13 maja13 maj W sumie, to dzisiejszy remis City z Orłami może przyklepać tytuł dla Arsenalu. Mało prawdopodobnie, ale możliwe. Będzie oglądane.I sprzedam Wam ciekawostkę. Crystal Palace dostanie bonus w ramach transferu Eze, gdy Arsenal zdobędzie mistrza. Mówi sie o około 10 mln euro. Orły ostatni mecz ligowy grają z Armatami Edytowane 13 maja13 maj przez ginn
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Arsenal nie może sobie nawet na remis pozwolić. Mam złe przeczucia.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Arsenal ciężko się ogląda, dobrze że to już koniec sezonu bo zjazd formy mają konkretny. Zostało im Crystal Palace które raczej wystawi 2 skład, więc mistrza raczej dociągną. A no i chodzą płoty że Pep na emeryturę po sezonie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. no grają totalne smuty z prawie że ostatnim w tabeli. niech wygrają tego mistrza w tym roku, ale od 2027 z taką grą mogą spierdalać.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Liczę, że City jutro zgubi punkty, bo chyba nie udźwignę tego ostatniego spotkania
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 godzin temu, Kaczi napisał(a):Ależ się Havertzowi upiekło, tam czerwień była 100%Ewidentna czereona.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Arsenal o krok od mistrzostwa. Jeśli teraz się wywalą to już naprawdę będzie śmiech na sali i frajerstwo do potęgi entej.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mam dziwne przeczucie, że mistrzostwo to już dzisiaj będzie, bo City zremisuje. Bounemouth 16 meczów bez porażki, sami grają o puchary, City świeżo po pucharowym meczu - nie zdziwi mnie tu jakieś 2:2.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 14 godzin temu, giger_andrus napisał(a):@Daffy były ciarki ?Drugi raz już byłem na meczu, poprzednio z Rangers w LE. Tym razem klimat jeszcze lepszy, nie dość że miejsca obok tunelu na Stretford End, do tego cały mecz hołd trybun w stronę Casemiro, a w drugiej połowie totalna jazda by Bruno pobił rekord asyst (by mógł mieć w tym meczu z 4 asysty na lekko). W przerwie udało mi się załapać na selfie z żoną Casemiro i ich dziećmi bo loża VIP była przy naszym sektorze i w przerwie wyszła by fani mogli cykac z nimi foty, rozdawała też koszulki i szaliki ale się nie załapałem xdPrzed meczem standardowo browar w Bishop Blaize czyli pubie najbliżej stadionu gdzie przed meczem cała knajpa zamienia się w jeden chóralny śpiew kibiców, w sobotę zwiedzanie stadionu i tyle, widzimy się w następnym sezonie.