schabek 5 297 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A jakieś porady jak wbić ten (pipi)ony, złoty pucharek No Key for Me? NIe daje rady w tym millenium torwar czy tower za (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Mam skompletowany strój dla Lili i Niny, chciałbym zagrać z kumplem on wybiera Ninne jako 2 pad a ja Lili jako 1 i mój strój działa a u niego nie ma stroju tylko standardowe. Za to jak on weźmie 1 pad i wybierze Nine to ma nowe ubranka a ja na 2 padzie nie. Jak zrobić żeby pierwszy i drugi pad miały nowe stroje? Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jest odpowiedź na to pytanie w tym temacie proponuję poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 154 strony po 20 postów na stronę wychodzi 3080 postów, chyba cię całkiem po**********. Chcesz być fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Nie da się tak zrobić, ubraną postać może mieć tylko jeden gracz. Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Bardzo dziękuję Ci Snake za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Chciałbym przpomnieć że na 40 calówkach jest opóźnienie minimum 16ms także może być jakiś lag. Plazma czy lcd? skąd ta pewność ze jest opóźnienie na 40 calowcach? posiadam Bravie 42'HD ready, KDL-42W4000. czy jest lagowy ? mi sie wydaje, iz nie. myle sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 to zalezy do jakiej gry jeszcze :PP załącz sobie T5DR na ps3 i jestem pewien na 99% ze bedzie lag (jeszcze zalezy czy to LCD czy Plasma) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No jeśli ktoś gra tylko na HD to laga raczej nie zauważy. Spróbuj podłączyć pleja do crt, będziesz miał jakieś porównanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No jeśli ktoś gra tylko na HD to laga raczej nie zauważy. Spróbuj podłączyć pleja do crt, będziesz miał jakieś porównanie ;] chodzi o to, ze nie mam kabla(AV/SCART), wiec ciężko powiedzieć. od przeszło 3 lat gram w T5:DR i gra sie świetnie (TAUNT~fb2) nawet siedzi. wiec jeżeli czuje jakiś dyskomfort to tylko przy T6. może jest to spowodowane Sama gra, movementem, bądź Mechanika Tekkena6 ale faktem jest, ze czuje duża różnicę. znajomi, jak graja to tylko na Kineskop-owcach(SD), a tam na pewno jest lag, wiec sam juz głupieje. najwyżej wezmę ps3 i wbije sie do sąsiadki na Samsunga 32 full HD i sprawdzę... będę robił no nie wiem... Taunta i wybitkę... i powinienem wyczuć, gdzie jest lag. zobaczę... p.s w T6 gra mi sie tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Właśnie w rzeczach typu taunt,f,b+2 lagi aż tak bardzo nie przeszkadzają, kiedy grasz długo na lagującym tiwiku - po prostu przestawiają ci się timingi. Bardziej przeszkadza to w takich sprawach jak blokowanie low'ów czy wyrywanie się z rzutów. Co do T6 - no, to dlatego że T6 dość znacząco różni się od DR'a w kwestii mechaniki. Przestawienie się trochę zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Właśnie w rzeczach typu taunt,f,b+2 lagi aż tak bardzo nie przeszkadzają, kiedy grasz długo na lagującym tiwiku - po prostu przestawiają ci się timingi. Bardziej przeszkadza to w takich sprawach jak blokowanie low'ów czy wyrywanie się z rzutów. Co do T6 - no, to dlatego że T6 dość znacząco różni się od DR'a w kwestii mechaniki. Przestawienie się trochę zajmuje. czy np. zdejmowanie z ssl_r, ktorego robie za pozno p.s tego sie boje - przyzwyczajenia do laga Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Czy ściana Lawa 4,3 DS p+3 jest naprawdę trudna czy jacoś źlę robię, z kończeniem jugli w ten sposób też mam problem. Na ziemi w practice wychodzi mi częściej ale kiedy przychodzi co do czego ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czy ściana Lawa 4,3 DS p+3 jest naprawdę trudna czy jacoś źlę robię, z kończeniem jugli w ten sposób też mam problem. Na ziemi w practice wychodzi mi częściej ale kiedy przychodzi co do czego ... po dss2 jest latwiejsza bo robisz bez kierunka: wall, dss2, b! 4,3~dss~f3. po f12 musisz 4 mwyprowadzic z kierunkiem: wall, f12, b! f4,3~dss~f3 ale zabiera wiecej o jedna badz kilka oczek. ja robilem w 70 % chodz teraz moze w 55% . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Kiedy patrzę na walki najlepszych zawodników w turniejach(Korea included) to widzę że nie zawsze robią tą ścianę, czyżby nie mieli 100% skuteczności ? (robią d/b+4,4) Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Kiedy patrzę na walki najlepszych zawodników w turniejach(Korea included) to widzę że nie zawsze robią tą ścianę, czyżby nie mieli 100% skuteczności ? (robią d/b+4,4) Nikt nie ma 100% skuteczności, Malgu może z 90% Jak przeciwnik ma mało hp, to lepiej zrobić coś pewnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Po pierwsze to ona nie siedzi na każdą postać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Czy może mi ktoś powiedzieć ile trwa ukończenie Scenario (Campaign Mode) w Tekken 6? (chodzi o ten tryb coś ala Tekken Force, gdzie łazi się Larsem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Jeśli się nie spieszysz i nie giniesz za często to nie wiem, z 5-6 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Gdzie na tą chwilę można najtaniej kupić T6 na PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Na Pchlim Targu, a jak nie to na serwisie aukcyjnym za 8 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Najtaniej teraz w Empiku za 99.99 bo na allegro to jeszcze wysyłka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jak to jest z trybem Scenario mode? Trzeba go przejsc jednym ciagiem? Wczoraj pokonalem jednego bossa i zakonczylem gre. Dzisiaj wrocilem i SM musze zaczynac od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheDupa 14 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moj psn to Kozak__PL (dwa te paski czy jak to sie nazywa tam na dole ) jakby ktos chcial dobra walke Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jak to jest z trybem Scenario mode? Trzeba go przejsc jednym ciagiem? Wczoraj pokonalem jednego bossa i zakonczylem gre. Dzisiaj wrocilem i SM musze zaczynac od nowa. Oczywiście, że nie. Zresztą, po planszy możesz się poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi