Opublikowano 20 maja 200816 l Nie, chodzi mi o pierwszego Quake'a. Czyli samo R4 odpada? Trochę lipa.
Opublikowano 20 maja 200816 l the original game required somewhere between ten and twelve megabytes of RAM, including the loading of the program into memory. The DS has just four megabytes of general-purpose memory - not cool.
Opublikowano 21 maja 200816 l Wszystko co mnie interesuje już zaliczyłem, a w mojego ulubionego Quake'a pograłbym sobie chętnie w toalecie
Opublikowano 4 lipca 200816 l Mam do was pytanie, jaki programator byście mi polecili ? Myślałem nad m3 i r4 coś z tych, ale może macie jakieś lepsze pomysły
Opublikowano 14 lipca 200816 l Jeśli chcesz grać tylko w gry na NDSa to bierz R4, jeśli interesują Cię też gry na GBA to musisz rozejrzeć się za programatorem pod Slot 2 np. Supercard.
Opublikowano 20 lipca 200816 l Mi ten Quake chodzi w miare dobrze na samym M3. Chyba, ze Rumble Pack ma w sobie dodatkowy RAM
Opublikowano 20 lipca 200816 l czy jest może emulator n64 na DS?Bo chętnie bym pograł w zelde i banjo
Opublikowano 25 lipca 200816 l a czy dzięki np r4 będę mógł sobie jakoś wgrać emulator snesa i gry na niego?
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Wczoraj odpaliłem QuakeDS na R4. Gra się całkiem dobrze, jest płynnie. Więc żaden dodatkowy ram czy programator pod slot-2 nie jest wcale potrzebny .
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Kurcze... Jak ustawić na Super Card romy w kolejności alfabetycznej? Bo są ustawiane chyba według daty modyfikacji pliku co jest trochę głupie i irytujące (mnie).
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l witam, czy ten zestaw http://allegro.pl/item413847621_super_card...uper_cena_.html pozwoli na granie w gry z GBA ?? i czy zamiast tego jest cos co lepiej sie sprawdzi (po katem kompatybilnosci, ilosci obslugiwanych gier itp.) ??
Opublikowano 6 września 200816 l Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza).
Opublikowano 6 września 200816 l Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). po tygodniu testów mogę polecić z czystym sumieniem M3 DS REAL, odpala jak na razie wszystko, bez żadnych przycinek, łącznie z grami na GBA, z aplikacjami homebrew tez nie ma problemu...plus do tego fajną sprawą jest dorzucany do zestawu RUMBLE PACK (chociaż nie ma za wiele tytułów, które mają funkcję wibracji)...
Opublikowano 6 września 200816 l Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). m3Real,Acekard2 i cycloDS.imho Acekard 2 jest najlepszy i ma najlepsze wsparcie dla homebrew.
Opublikowano 6 września 200816 l Dzięx wam za pomoc, zamówie więc M3. 109 zł na Robsonie to chyba dobra cena, nie?
Opublikowano 6 września 200816 l ja mam ezflash i wszystko dziala. walsnie, jakies sa ciekawe homebrew?
Opublikowano 6 września 200816 l Homebrew ciekawe to np. moonshell, które zamienia DS'a w kombajn multimedialny. Dzięki niemu posłuchasz muzyki, obejrzysz zdjęcia i filmy. A co do przeglądarek, wiem, że DSOrganise takową posiada, ale czy dobra to nie wiem.
Opublikowano 7 września 200816 l polecam Colors!(rysowanie z wykorzystaniem touchscreena),DSLibris(Ebooki),ComicBookDS(do czytania komiksow),DSDoom,DSHeretic,DSHexen.Duzo tego jest w sumie,wystarczy pogoglowac.
Opublikowano 9 września 200816 l Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). m3Real,Acekard2 i cycloDS.imho Acekard 2 jest najlepszy i ma najlepsze wsparcie dla homebrew. A jak ten Acekard pracuje z grami z GBA? Bo właśnie szukam jakiegos programatora i jedną z najważniejszych funkcji ma być właśnie obsluga gier z advance'a, homebrew, filmy czy muzyka to rzeczy drugoplanowe.
Opublikowano 10 września 200816 l Acekard 2 jest programatorem pod slot-1, co niestety wyklucza obsługę gier z gba, ale zawsze możesz dokupić tani programator pod slot-2 albo EZFlash 3 in 1 expansion pack. Edytowane 10 września 200816 l przez Skeleton