Di 834 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Masz chyba na myśli programator na Slot 2. Bez niego nie odpalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Chodzi o Q2? Z tego co słyszałem, to RAM packa on wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Nie, chodzi mi o pierwszego Quake'a. Czyli samo R4 odpada? Trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 the original game required somewhere between ten and twelve megabytes of RAM, including the loading of the program into memory. The DS has just four megabytes of general-purpose memory - not cool. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No ale mało jest innych dobrych gier na DS'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Wszystko co mnie interesuje już zaliczyłem, a w mojego ulubionego Quake'a pograłbym sobie chętnie w toalecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Janish 0 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam do was pytanie, jaki programator byście mi polecili ? Myślałem nad m3 i r4 coś z tych, ale może macie jakieś lepsze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeśli chcesz grać tylko w gry na NDSa to bierz R4, jeśli interesują Cię też gry na GBA to musisz rozejrzeć się za programatorem pod Slot 2 np. Supercard. Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Mi ten Quake chodzi w miare dobrze na samym M3. Chyba, ze Rumble Pack ma w sobie dodatkowy RAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 czy jest może emulator n64 na DS?Bo chętnie bym pograł w zelde i banjo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A może frytki do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
nuniol 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 a czy dzięki np r4 będę mógł sobie jakoś wgrać emulator snesa i gry na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wczoraj odpaliłem QuakeDS na R4. Gra się całkiem dobrze, jest płynnie. Więc żaden dodatkowy ram czy programator pod slot-2 nie jest wcale potrzebny . Cytuj Odnośnik do komentarza
exeed 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Kurcze... Jak ustawić na Super Card romy w kolejności alfabetycznej? Bo są ustawiane chyba według daty modyfikacji pliku co jest trochę głupie i irytujące (mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza
bigbird 12 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 witam, czy ten zestaw http://allegro.pl/item413847621_super_card...uper_cena_.html pozwoli na granie w gry z GBA ?? i czy zamiast tego jest cos co lepiej sie sprawdzi (po katem kompatybilnosci, ilosci obslugiwanych gier itp.) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). Cytuj Odnośnik do komentarza
bigbird 12 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). po tygodniu testów mogę polecić z czystym sumieniem M3 DS REAL, odpala jak na razie wszystko, bez żadnych przycinek, łącznie z grami na GBA, z aplikacjami homebrew tez nie ma problemu...plus do tego fajną sprawą jest dorzucany do zestawu RUMBLE PACK (chociaż nie ma za wiele tytułów, które mają funkcję wibracji)... Cytuj Odnośnik do komentarza
jaroz 0 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). m3Real,Acekard2 i cycloDS.imho Acekard 2 jest najlepszy i ma najlepsze wsparcie dla homebrew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dzięx wam za pomoc, zamówie więc M3. 109 zł na Robsonie to chyba dobra cena, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ja mam ezflash i wszystko dziala. walsnie, jakies sa ciekawe homebrew? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Homebrew ciekawe to np. moonshell, które zamienia DS'a w kombajn multimedialny. Dzięki niemu posłuchasz muzyki, obejrzysz zdjęcia i filmy. A co do przeglądarek, wiem, że DSOrganise takową posiada, ale czy dobra to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaroz 0 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 polecam Colors!(rysowanie z wykorzystaniem touchscreena),DSLibris(Ebooki),ComicBookDS(do czytania komiksow),DSDoom,DSHeretic,DSHexen.Duzo tego jest w sumie,wystarczy pogoglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jakie jest obecnie najlepsze urządzenie do gry na DSie w "kopie zapasowe"? Kumpel ma R4, ale mówił coś jeszcze o jakimś m5, a ja się w temacie nie orientuję. Chodzi mi o coś, na czym będę mógł odpalić romy gier na DSa (GBA niekoniecznie musi obsługiwać) i żeby się te gry nie zacinały (słyszałem że R4 sporadycznie się zawiesza). m3Real,Acekard2 i cycloDS.imho Acekard 2 jest najlepszy i ma najlepsze wsparcie dla homebrew. A jak ten Acekard pracuje z grami z GBA? Bo właśnie szukam jakiegos programatora i jedną z najważniejszych funkcji ma być właśnie obsluga gier z advance'a, homebrew, filmy czy muzyka to rzeczy drugoplanowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skeleton 0 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Acekard 2 jest programatorem pod slot-1, co niestety wyklucza obsługę gier z gba, ale zawsze możesz dokupić tani programator pod slot-2 albo EZFlash 3 in 1 expansion pack. Edytowane 10 Września 2008 przez Skeleton Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi