Skocz do zawartości

Lost Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę nawet pierwszego bossa przejść xD

• Odpowiedzi 613
  • Wyświetleń 109,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Okej, postanowiłem jakoś spróbować przejść tę grę w końcu. Z paru powodów:   - 15. rocznica premiery - ciągle widzę komentarze o nowych grach że gupie, że remake'i niedobre bo nie są do

• Jestem przy bossie w jaskini na samej końcówce 3 płyty. Ile h mniej więcej do końca na szybkości? Tak, nudzi mnie kure.wsko juz ta gra, ale wypada skończyć.

• No nie da się nie widzieć tego jako kontynuacji. Gra jest momentami tak podobna do FF IX czy X. Jedyny aspekt "akcji" w walkach to "triggerowanie" broni jak z FF8 (ale wykonane dość dziwnie, jak zazwy

Opublikowano

Tego latajacego na górce? Przy nim jest RNG mocno i jak się trafi źle, to serio może być ciężko. Pewnie teraz odpalisz i pójdzie gładko.

Za to ten robak elektryczny, albo czołg xD.

Opublikowano

Rng? Przylevelowalem trochę i nadal dostaje wpie.rdol. Zaraz się odbije, za trudne to. ;(

Opublikowano

Zabiłem go za pierwszym podejściem z tego co pamiętam, ale sporo grindowałem na początku. Pozniej juz jest z gorki, gra jest łatwa jak przykoksujesz (jak w wiekszosci jrpg).

Opublikowano

Pierwszy jest prosty, dodam, że drugi jest dużo trudniejszy a później już z górki.

Opublikowano

Dobra, pier.dole te grę. Boss naje.b.uje non stop down burst, 300 hp leci od razu wszystkim, zabija jensena mimo że ma 15 lvl. Nie dla mnie ten gatunek.

Opublikowano

Przeszedlem xD

(pipi).any nawet raz nie zrobił down burst, wrzuciłem jansena na tył i poszło gładko.

Opublikowano

No to czekamy na wrażenia z robaka xD.

Opublikowano

Ogólnie magów trzyma się z tyłu, a robal jako drugi boss daje w kość, choć jak znasz sposób idzie gładko ;)

Opublikowano

>trzymaj maga z przodu
>narzekaj, że ciężko

:reggie:

Opublikowano

>trzymaj maga z przodu

>narzekaj, że ciężko

:reggie:

Dopiero ogarnąłem, że są te formacje, nie bij. :lapka:
Opublikowano

Az sie przypomina muzyczka z tej gry :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Już się zemnie śmiali ale dla mnie to ostatni dobry JRPG w jakiego grałem :)

To ten styl mnie urzekł, tak zrobione JRPG uwielbiam na maksa :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kto sie niby smial? Wiekszosc koneserow na forumku uwaza ze LO to kozak gra.

Opublikowano

Padl robak xD

Opublikowano

Kto sie niby smial? Wiekszosc koneserow na forumku uwaza ze LO to kozak gra.

Dla mnie takie max 7/10, niby solidny tytuł, ale niczym mnie nie zachwycił. No może te historyjki do poczytania całkiem fajne.

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią Shen'a gra to max 7/10 na kloca mi na przykład bardziej podszedł Blue Dragon.

Opublikowano

Blue Dragon, jeden z niewielu jrpg, których nie dalem rady skonczyc.

Opublikowano

Blue Dragon, jeden z niewielu jrpg, których nie dalem rady skonczyc.

Tak samo, za to LO zassało, ogrywane prawilnie na premierę, jak ktoś grał później to nie dziwota, że 7/10 bo nie wierzę, że ktoś taki nisko ocenią tę grę.

Opublikowano

Jestem juz w Black Cave. Kogo tak w ogóle polecacie trzymać w teamie?

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Głównie nieśmiertelnych, ostatnia postac nie robiła mi roznicy.

Opublikowano

4 nieśmiertelnych + 1 śmiertelny. Ja grałem teamem: Kaim, Seth z przodu i Ming, Sed, Sarah z tyłu.

Opublikowano

Jestem po dwóch płytach i strasznie mnie już nudzi ta gra. O ile przez pierwsze 3h jeszcze fabula ciekawila tak teraz jest to pp prostu słabo.

Opublikowano

Mówiłem, ale dla niektórych goty. Sny które są suchym tekstem bardziej mnie wciągały, niż główna fabuła.