Loopo 0 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 frank 'naumiewa' sie tych skili wraz ze zdobywanym expem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 jedna z lepszych gier jakie grałem na x360. skończyłem wczoraj. akcja niesamowicie wciągnęła mnie, a zombiaki same w sobie dają mase radochy (overtime i nawalanie z automatów w stado zombiaków, hehe). aż chwyciłem sobie wszystkie części "czegośtam żywych trupów".. Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kupiłam gierkę kilka dni temu...wszystko ładnie pięknie, rozpierducha na maxa itd itp tylko jedno małe pytanko: wytłumaczy mi ktoś dlaczego podczas każdego uruchomienia gry musze zaczynać ją od nowa choć mam save'a na dysku (statsy są ale gra leci od początku)??? WTF? gra nie ładuje sie do momentu jej przejścia? albo coś jest nie tak albo coś przeoczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Musisz robić sama "sejwy", są one np. w tym pomieszczeniu z monitorami (tylko przy schodach prowadzących na dach - łóżko) i w toaletach. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a jak zginiesz to nie dawaj "save and exit", zapisuje statystyki ale musisz potem na nowo stratować też. Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a jak zginiesz to nie dawaj "save and exit", zapisuje statystyki ale musisz potem na nowo stratować też. kurcze faktycznie, tak to jest jak się nie czyta komunikatów podczas wychodzenia z gry... ale ze mnie blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) kiedy daje sie kentowi foty dalem mu jedna za 6 i 10 tysiecy pp i ciagle mnie wysmiewa o co chodzi ? ile jest dokladnie zakonczen ? bo mialem juz 2 raz nie dotarlem do smiglowca a 2 raz czekalem w z isabela i bylo takie same a mial byc koncowy boss Edytowane 5 Listopada 2008 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Czy jest możliwość uratowania tych ludzi w markecie na samym początku? Chodzi o pierwszą lokacje gdzie przez cholernego psa zombie dostaja sie do marketu. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Czy jest możliwość uratowania tych ludzi w markecie na samym początku? Chodzi o pierwszą lokacje gdzie przez cholernego psa zombie dostaja sie do marketu. nie da rady, nawet jak wybijesz większość zombiaków mega blasterem to ludki będą stać w miejscu. tylko raz ta obandażowana kobita wlazła do połowy schodów ale scenka uruchomiła się taka sama jak zwykle i PP się również nie dostało, lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jak to jest z tym achivem za zabicie gołymi rękami 1k zombie ? Łącznie zabiłem około 600 (łapanie za jednego i rzucanie w reszte ), ale skończyłem gre i zaczynam od nowa. Kille naliczają mi sie od nowa czy dalej mam około 600 i wystarczy że zabije jeszcze 400 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Niechcę Cię w błąd wprowadzić, ale tu chodiz o walkę na pięści, chyba. A jak costo liczba powina sie zsumować... Mam rację? Łom - dzięki Myślałęm, że cos robie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 kiedy daje sie kentowi foty dalem mu jedna za 6 i 10 tysiecy pp i ciagle mnie wysmiewa o co chodzi ? o kategorię, fota musi w określonym stylu - brutality, erotic itp. Karate Champ TYPE: 1 Play REQ: Defeat at least 1,000 zombies barehanded. w jednym podejściu Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jako że gra jest teraz w dobrej cenie postanowiłem ją zakupić. Tylko pojawiło się małe ale... Loadingi z NXE (HDD) są dłuższe (filmiki krążą po sieci) Mam pytanko do ludzi którzy odpalali gre z dysku,czy oprócz dłuższych loadnigów między "planszami" gra w jakiś sposób gorzej działa już podczas samej eksterminacji zombich? (ścinki spowodowane dłuższym dostępem do danych na hdd). Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam pytanie, czy u was też gra ma przejścia w poziomie tak jakby ekran nie nadążał ?? Myślałem z początku, że to wina mojego monitora, ale mam 11 oryginalnych gier i to występuje tylko w tej grze i w mniejszym stopniu w Rise of the Argonauts, więc na zdrowy rozsądek monitor nie ma nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pomezz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Z tego co pamiętam to u mnie na zwykłym TV miałem bardzo podobne zjawisko. NIe przejmuj się tym. Widać tak być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No z tego co pamiętałem to na TV CRT jak na nim wcześniej grałem to też to zauważyłem, tyle, ze z racji mniejszej ostrości tak się to w oczy nie rzucało. Chciałem się upewnić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 To wina gry i ekran nie ma nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) Mam pytanie, czy u was też gra ma przejścia w poziomie tak jakby ekran nie nadążał ?? Myślałem z początku, że to wina mojego monitora, ale mam 11 oryginalnych gier i to występuje tylko w tej grze i w mniejszym stopniu w Rise of the Argonauts, więc na zdrowy rozsądek monitor nie ma nic do rzeczy. To wina wyłączonejsynchronizacji pionowej. Włączona zabiera kilka do kilkunastu klatek więc producenci go przeważnie nie włączają w swoich produkcjach na konsole. Masz poczytaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Synchronizacja_pionowa Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A ja mam pytanie. Czy Real Mega Buster i inne przedmioty za acziwy pojawią się przy mojej następnej rozgrywce jeśli wykorzystam je w obecnej? Bo boje się, że gdy zużyję całą amunicje nie będę miał już radochy i przydatnej zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam pytanie, czy u was też gra ma przejścia w poziomie tak jakby ekran nie nadążał ?? Myślałem z początku, że to wina mojego monitora, ale mam 11 oryginalnych gier i to występuje tylko w tej grze i w mniejszym stopniu w Rise of the Argonauts, więc na zdrowy rozsądek monitor nie ma nic do rzeczy. To wina wyłączonejsynchronizacji pionowej. Włączona zabiera kilka do kilkunastu klatek więc producenci go przeważnie nie włączają w swoich produkcjach na konsole. Masz poczytaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Synchronizacja_pionowa No prawda, w Saints Row jest podobnie też są takie przekłamania, tyle że tam można włączyć "v-sync" tylko że klatki jeszcze bardziej na łeb wtedy idą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A ja mam pytanie. Czy Real Mega Buster i inne przedmioty za acziwy pojawią się przy mojej następnej rozgrywce jeśli wykorzystam je w obecnej? Bo boje się, że gdy zużyję całą amunicje nie będę miał już radochy i przydatnej zabawki. będą, co zdobędziesz to już zawsze będzie na ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A Real Mega Buster Tylko jeden na każdą rozgrywkę czy jak się wypstrykam z amunicji to będzie czekał na mnie kolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Będzie czekał kolejny tak samo jak piły od Adama czy gun'y w shopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czy z moja gra jest cos nie tak? Postanowilem grac od nowa, od zera, usunąłem sejwa, wbijam do gry, new game, a tam tylko - 72hour mode. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 no ale jak skasowales sejwa to co innego chcialbys tam znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi