Opublikowano 11 marca 201510 l Jeżeli to prawda z tym uderzeniem za brak żarcia to niezły fail z jego strony. Czyżby gwiazdorstwo go dopadło? BBC szybko zmięknie. W necie jest już petycja o przywrócenie Clarksona. Gdyby TG zniknął z anteny straciliby bardzo dużo.
Opublikowano 11 marca 201510 l BBC = TG a TG = Clarkson i taka jest prawda. Tydzień i będzie po aferze
Opublikowano 11 marca 201510 l wg mnie sciema jedna wielka i zagrywka pod publiczke, nie wierze w zadne pobicie i takie jego konsekwencje
Opublikowano 11 marca 201510 l Nawet jeśli ta sytuacja to prawda to kasa zawsze wygrywa a Top Gear na antenie BBC = kasa, brak top geara = brak kasy. Nie ma co się martwić.
Opublikowano 11 marca 201510 l The BBC is expected to scrap the remainder of the current Top Gear TV series after allegations that presenter Jeremy Clarkson punched a producer. The next two episodes of Top Gear will not be broadcast and it's understood that a third programme, the final of the series, is unlikely to be transmitted. http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31828184?ocid=socialflow_twitter
Opublikowano 11 marca 201510 l Clarkson się wyliże jak zawsze. Aha i o porównaniu Ferrari vs Porsche vs McLaren to już chyba możemy zapomnieć.
Opublikowano 15 marca 201510 l http://www.autoevolution.com/news/jeremy-clarkson-quits-top-gear-show-cancelled-for-good-93287.html
Opublikowano 15 marca 201510 l zgadnijcie czyje książki będą sie teraz zayebiście sprzedawać? a jak zarżną top gear na bbc w co wątpie, bo imo to wszystko pic na wode, to Jeremy pójdzie do konkurencji i zrobi nowy show pod inną nazwą, top gear to on więc zmiana nazwy programu mu nei zaszkodzi.
Opublikowano 15 marca 201510 l Sam myślę o tym samym kupić kilka książek do kolekcji, wszystkie przeczytać. Jego dokumenty na YT też oglądałem i też czułem się jakbym oglądał TG pomimo że tematy są wojenne.
Opublikowano 15 marca 201510 l Jak dla mnie pójdzie w kierunku Chrisa Harrisa i youtube'a np albo swoich dvd. Nie sądze, żeby ktoś mu zapłacił chociaż porównywalne pieniądze w UK.
Opublikowano 16 marca 201510 l dobra, nie wiem jak wrzucic twitcha na forumek wiec zarzucam linkiem: https://twitter.com/stevebrisbane1 Edytowane 16 marca 201510 l przez Redmitsu
Opublikowano 16 marca 201510 l Koniec. Jednak go wyje.bali i tyle w temacie top gear jakieś oficjalne info? bo póki co to każdy pisze newsy na podstawie artykułu w The Sun który ukazał się dwa dni temu...
Opublikowano 16 marca 201510 l The Sun to taki sam brukowiec jak nasz Fakt. Poczekajcie na oficjalne info BBC Edytowane 16 marca 201510 l przez chris85
Opublikowano 16 marca 201510 l serio nie rozumiem postawy bbc. jeżeli tym chcieli ukarać jennifer to gratulacje. jemu większa krzywda się nie stanie. bez problemu znajdzie inną posadę, stworzy inny program, będzie pisał felietony i książki. zamiast tego zrobili mu świetną reklamę na swój koszt. na tym wszystkim ucierpią niewinni czyli widzowie. ludzie mają w (pipi)e producentów, politykę firmy itd. chcą oglądać program, auta i prezenterów. w końcu to oni tworzą klimat show. jeżeli faktycznie skasowali TG to właśnie stracili znacznie więcej niż tylko publikę liczoną w milionach. ta pokrętna logika odbije im się konkretnie czkawką. trzeba przerzucić się na TG USA. pierwszy sezon już czeka, pora zacząć nadrabiać.
Opublikowano 16 marca 201510 l trzeba przerzucić się na TG USA. pierwszy sezon już czeka, pora zacząć nadrabiać. Próbowałem, wyłączyłem po 10 minutach. To już wolę Chriss Harris on Cars.
Opublikowano 16 marca 201510 l Nie ma sie co martwic, sky i itv od zawsze chcieli go wykupić z bbc więc już pewnie mają napisany i rozpisany pomysł na programy motoryzacyjne z jego udziałerm w roli głównej, a chomik hammond i may pójdą za nim i za kasą, topgear to clarkson, Miał go zastąpić Chris Evans dj radiowy i kolekcjoner samochodów, który ma w swojej kolekcji ferrari 250gto za 12mln funtów, ale chris pare dni temu to zdementował, Bedzie wiec topgear z inną nazwą na sky tv lub itv.
Opublikowano 16 marca 201510 l TG USA to dno totalne. Na siłę próbują być jak UK. Co do Clarksona to już niebawem na kręcić ten Full Throttle.
Opublikowano 16 marca 201510 l TG już raczej zostanie w formie gazety i tyle, Hammond i May zajmą się swoimi programami ewentualnie zrobią raz do roku swoje dvd jakieś.