Opublikowano 19 marca 201015 l Mam rozumiec ze gold to dodatki dlc? I jak to dziala on ma oddzielne achivy ktore beda pokazywane w profilu czy bedzie je mozna zdobyc na karte residen evil 5? To samo tyczy sie DA
Opublikowano 27 marca 201015 l Hej siema, mam pytanie jest może jakiś bonus jak się przejdzie mercenaries na wszystkich lev. na rangę SS ?? Ciekawi mnie czy to męczenie reza się opłaci. Tnx i pozdro
Opublikowano 30 marca 201015 l Możecie mi napisać listę wszystkich DLC do RE5? oraz co one wnoszą. Edytowane 30 marca 201015 l przez Dabman
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Z tego o wiem to : -lost in nightmares (dodatek do kampani, czytaj w kwietniowym psx) 400MP -darmowa paczka figurek -desperate escape (też dodatek kampanii) 400MP -dwie paczki ciuszków 160MP każda -i za 960 MP wszystko w bundle packu Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez Pawełek 93
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l No i jeszcze Versus czyli Mercenaries, ale dodatkowo strzelamy też do innych graczy. Do czterech playerów, kazdy sam, albo w teamach. Płacimy za coś co już jest w podstawce.
Opublikowano 22 maja 201014 l Dwóch dodatkowych godzin grania (oba dodatki). W Lost in Nightmares kilku przeciwników na krzyż i rozwiązywania zagadek w starym residentowym stylu. Natomiast Desperate Escape to już ten sam schemat, co RE5, czyli masa strzelania. No i bonusem są też dodatkowe postaci w mercenaries np Barry. Warto brać, jeśli jeszcze się nie grało w RE5. Natomiast fanom też powinno się spodobać, chociaż dodatki mogły być dłuższe.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l A ktoś wie jak to jest z Mercenaries Reunion mam RE5 Gold Edition kupilem nówke i ten dodatek wypiardziela mnie do DashBoarda i pokazuje ze plyta jest porysowana wszystko inne mi chodzi plyta nie ma rys wiec nie bardzo wiem o co biega przeinstalowalem i dalej to samo ma ktosw jakies pomysly ???? Juz sobie poradzilem wystarczy figurki darmowe skasowac. Edytowane 17 czerwca 201014 l przez Dark Star
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Właśnie skończyłem podstawowy scenariusz.. w 2 seriach przy konsoli, pierw 9 godzin, a następnego dnia 2. Nie sądziłem, że mnie tak przyciągnie Może dlatego, że mam konsolę od 2 tygodni i miałem chcice na granie.. ale mimo wszystko tytuł konkretny. Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez Dico
Opublikowano 26 września 201014 l w którym miejscu najlepiej nabijać hajs? Czytałem różne opinie i filmiki ale każdy ma inny patent, niech jakiś veteran tej gry się wypowie w tej kwestii.
Opublikowano 26 września 201014 l W rozdziale 2-1 jest duzo skarbow, podobnie w 4-1, oraz rozdzial 5-1 ktory przechodzi sie w gora 5 minut (sa w nim tylko Lickery i boss, a za jaszczury sa w miare wartosciowe skarby). Oczywiscie najprotszy sposob to trik ze zgnilymi jajami.