Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupiłem 12 lat temu skórzany fotel w selgrosie za jakieś 400zł na promocji i do dzisiaj nie opada, nie ma nigdzie luzów i skóra nie zeszła (bo niby jak skóra może zejść ze skóry). Całość ramy metalowa z wyjątkiem osłony teleskopu. Ten Jysk to jakieś słabe gunwo.

Edytowane przez Wieslaw

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

nigdy więcej zakupów w jysk

bojkotuję to gónwo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tymczasowy kącik (zdjęcie robione kalkulatorem)

IMG_4891.jpg

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Bose Soundlink Mini? Miałem kiedyś taki głośnik BT, mega dobrze gra.

Opublikowano

I ta pelna karafeczka z nagroda pocieszenia.... gdyby w grze nie szlo

Opublikowano

Tak, BOSE gra fantastycznie. A karafka to miły gadżet ^^

Opublikowano

Kącik mocno tymczasowy, to od razu widać. Ale Jak karafka spadnie na TV to twoje łzy będą słodsze niż u Grzybiarza. 

Opublikowano

Po necie krazy multum podrobek.

Opublikowano

Kącik mocno tymczasowy, to od razu widać. Ale Jak karafka spadnie na TV to twoje łzy będą słodsze niż u Grzybiarza.

Ach, moje łzy takie słodkie :)
Opublikowano

To jest ten słynny KS9000? :))

Takie foto, że wygląda na mniejszy niż ten Sony. Fotki w Spartacusie pewnie tak samo odzwierciedlają "wielkośc" :/

Ogólnie ja bym tą szafę wywalił gdzieś indziej, bo trochę rozprasza.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

ano do tego głośniki co jeden z forumowiczów polecał za(pipi)isty dźwięk i testowałem dzisiaj system 4.1  phillips  fidelio.  No i dysk zewnętrzny samsung 2 tb aby 4k materiały się zmieściły :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nigdy nie skumam, jak mozna tak meczyc konsole w tych wnekach. Zaraz po starcie zadyszki dostanie ;-)

Opublikowano

PS4 mogła by stać pionowo po lewej stronie, problem jest jednak taki że to też pogorszy chłodzenie a konsola zacznie głośniej pracować. Wiem bo sprawdzałem. 

Opublikowano

PS4 mogła by stać pionowo po lewej stronie, problem jest jednak taki że to też pogorszy chłodzenie a konsola zacznie głośniej pracować. Wiem bo sprawdzałem.

Tzw. Paradoks.

Opublikowano

Nagrzana decha też oddaje ciepło. Wystarczy tą deche z tyłu wywalić i konsole będą miały więcej powietrza jak szafka będzie stała pare cm od ściany.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom! 

4B3DC2F.jpg 

w74pbKZ.jpg

b7DBWmy.jpg

XHygcx3.jpg 

Opublikowano

Kumpel miał takie meble:)
A ja miałem też te plakaty z Playa, naklejek mi było szkoda obkleić i... mam do dziś.
Żałuję, że nie robiłem fot swoich kącików.

Opublikowano

Mega zdjęcia :D cudowne lata '90 można powiedzieć(mimo, że foto z 2001 :) )