Opublikowano 24 maja 20168 l Ja kupiłem 12 lat temu skórzany fotel w selgrosie za jakieś 400zł na promocji i do dzisiaj nie opada, nie ma nigdzie luzów i skóra nie zeszła (bo niby jak skóra może zejść ze skóry). Całość ramy metalowa z wyjątkiem osłony teleskopu. Ten Jysk to jakieś słabe gunwo. Edytowane 24 maja 20168 l przez Wieslaw
Opublikowano 6 czerwca 20168 l No. Ja kupiłem poduszki w grudniu już są do chuja. A takie z Auchana co wyjebałem miałem 5 lat a lepsze były. Nie polecam.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Tymczasowy kącik (zdjęcie robione kalkulatorem) Edytowane 9 czerwca 20168 l przez Maiden
Opublikowano 10 czerwca 20168 l I ta pelna karafeczka z nagroda pocieszenia.... gdyby w grze nie szlo
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Kącik mocno tymczasowy, to od razu widać. Ale Jak karafka spadnie na TV to twoje łzy będą słodsze niż u Grzybiarza.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Kącik mocno tymczasowy, to od razu widać. Ale Jak karafka spadnie na TV to twoje łzy będą słodsze niż u Grzybiarza.Ach, moje łzy takie słodkie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l To jest ten słynny KS9000? ) Takie foto, że wygląda na mniejszy niż ten Sony. Fotki w Spartacusie pewnie tak samo odzwierciedlają "wielkośc" Ogólnie ja bym tą szafę wywalił gdzieś indziej, bo trochę rozprasza. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ano do tego głośniki co jeden z forumowiczów polecał za(pipi)isty dźwięk i testowałem dzisiaj system 4.1 phillips fidelio. No i dysk zewnętrzny samsung 2 tb aby 4k materiały się zmieściły Edytowane 14 czerwca 20168 l przez blantman
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nigdy nie skumam, jak mozna tak meczyc konsole w tych wnekach. Zaraz po starcie zadyszki dostanie ;-)
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Chyba tylko ps4 ale to rzadko używam ani wii u ani xbox one nie mają kłopotu z grzaniem.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l PS4 mogła by stać pionowo po lewej stronie, problem jest jednak taki że to też pogorszy chłodzenie a konsola zacznie głośniej pracować. Wiem bo sprawdzałem.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l PS4 mogła by stać pionowo po lewej stronie, problem jest jednak taki że to też pogorszy chłodzenie a konsola zacznie głośniej pracować. Wiem bo sprawdzałem. Tzw. Paradoks.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Nagrzana decha też oddaje ciepło. Wystarczy tą deche z tyłu wywalić i konsole będą miały więcej powietrza jak szafka będzie stała pare cm od ściany.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Też uwaliłem drzwiczki szaf naklejkami, głównie LEGO i Looney Toones.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Kumpel miał takie meble:)A ja miałem też te plakaty z Playa, naklejek mi było szkoda obkleić i... mam do dziś.Żałuję, że nie robiłem fot swoich kącików.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Mega zdjęcia cudowne lata '90 można powiedzieć(mimo, że foto z 2001 )