Opublikowano 28 czerwca28 cze 3 godziny temu, suteq napisał(a):Chyba bym dostał kurwicy jakbym się musiał patrzeć tak do góry ciągle na taki wielki telewizor.Dlatego nie korzysta się z niego siedząc przy biurku. Tam by sobie odpalił laptoka, ewentualnie na tv z padem w ręku na kanapie.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie W dniu 28.06.2025 o 10:30, Dud.ek napisał(a):Pokój tegorocznego komunisty. Jesteśmy na etapie zakupu laptopa, myślałem nad Rog Tuf, chcielibyśmy coś do 5k. Ogólnie to gra w minecraft / fortnite i te typowe gry dla młodych. Ja bym coś przy okazji na steam ograł.Jest i update. Komputer do Minecrafta i Robloxa.
Opublikowano 21 września21 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Małe odświeżenie w temacie HC Roomów :) Wielkich zmian nie ma, ale trochę "towaru" doszło, a i obecne stanowiska do grania skupiają się na 8 i 16 bitach co chciałem tutaj podkreślić
Opublikowano 22 września22 wrz Tyle zabawek ze nawet kociak nie ma gdzie przycupnąć i sie zawinął z jaskini. Piękne zbiory i jeszcze więcej wspomnień
Opublikowano 22 września22 wrz Kociak to nowy domownik który i tak uzurpuje sobie już dość miejsca, zwłaszcza jak rozpiernicza zabawki gdzie się da jak dziecko
Opublikowano 22 września22 wrz Szanuję, trochę zazdro (głównie miejsca ), ale jednak niezły pierdolnik.
Opublikowano wtorek o 16:185 dni W dniu 21.09.2025 o 23:34, Quake96 napisał(a): Małe odświeżenie w temacie HC Roomów :) Wielkich zmian nie ma, ale trochę "towaru" doszło, a i obecne stanowiska do grania skupiają się na 8 i 16 bitach co chciałem tutaj podkreślić .Pewnie już to gdzieś pisałem, ale mega masz ten room po pożegnaniu się z piecem kaflowym. Cozy klimat z feelingiem lat 90+. miło i bez znużenia luka się na te fotki. Edytowane wtorek o 16:195 dni przez ciwa22