Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly

Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 83,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo chętnie pomogę wam pozdobywać trofea itd. Zostało mi do zdobycia Flying Fortress i Rivalry, a reszta to już kwestia ostrego grania hehe. Pomyśleć, że grę miałem od 7(!) miesięcy z nabitą 1(!)godziną gry lol, dopiero jak wyszedł patch z trofeami zacząłem grać porządnie i przeszedłem trening, który uświadomił mi jakie tam są bronie, jak się ich używa itp. Oczywiście jak poznałem podstawy to gra mnie wessała na dobre, a zdobycie rangi generała zajmie mi omg ^^.

Opublikowano

A Moze byc sobota o 20? Jutro tez nie dam rady zagrac ,a sobote mam ( chyba ) wolna.

Opublikowano

ja bede jutro o 20 ;] tylko mnie (ponownie?) zaproscie do klanu ;]

Opublikowano
Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly

Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?

ok jutro 20 czekam a jaki masz PSNetwork ID bo wpisalem musiolik i jakos ciebie niewidze dodales mnie do ulubionych???

na PSNetwork pojawily sie trzy dodatki w cenie 44zl do mnie juz leca

Edytowane przez tomek0306

Opublikowano

Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol :) Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.

Opublikowano
Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol :) Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.

a ja zle wpisalem zaraz cie poprawie i dodam i do jutra zerknij napss jest triple pack za 44zl

Opublikowano

To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych ;)

No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...

Opublikowano

wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe

dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19

HS nie mam ;(

Opublikowano
wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe

dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19

HS nie mam ;(

Ja jestem chętny zawsze i wszędzie, a hs nie mam, bo sępię gotówki, miałem jedynie na usb hs od socoma hehe. Na PieCu kumpel mnie wyciszał często, bo nie mogłem się zamknąć : P.

Opublikowano

Wolak - Mam jak ty :] Tez nawijam ile wlezie no i nie polecam grac ze mna po polnocy bo "lekkie" odpaly dostaje ^^

...a HS mam of corse

Opublikowano

Bede ale mam problemy z HSem. Czasem mnie przez niegy wywala ale zobaczymy moze cos z tego wyjdzie. :D jakos kolo 20 sie pojawie

Nie wiecie czemu nie moge załozyc gry rankingowej?

Edytowane przez Shadow864

Opublikowano

Może masz za słabe łącze? Chyba minimum 3mb trzeba miec...

Opublikowano
To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych ;)

No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...

ja bede napewno HS mam

wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;

ja bylem caly czas

Opublikowano

No to czekam na was koło 20, zgadamy się jeszcze czy gramy tak sobie, czy robimy trofea.

Opublikowano

w niedziele powtorka? trzeba jeszcze trophy z mapami z dodatkow zrobic no i te na jetpackach ;]

Opublikowano

Ja bym wpierw musiał kupić pozostałe dodatki, a z kasą u mnie krucho jest, ew. za tydzień można, a jutro normalnie pogramy jak chcecie.

Opublikowano

ja moge jeszcze 5 trofeow zrobic jutro ;p a potem mozemy normalnei sie mordowac xD

Opublikowano

Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.

Opublikowano
Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.

nie tylko, ja tez mialem dzisiaj powtorka piszcie kto chetny i na ktora sie ustawiamy

Edytowane przez tomek0306

Opublikowano

Czy to normalne, że aktualizacja do Warhawka która ponoć zajmuje 66mb ściaga się już 30 min a ściągnęło się dopiero 30%?