Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, Arm9_Team napisał:

Po co oni jeszcze żyją? Podręcznikowy przykład wypalenia. 

Chyba ty

• Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 133,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Xd

takiego w(pipi)ionego fleta jeszcze nie było

te uderzenie o beczke, cała naga prawda

Cytat

If the flute goes on, I'M NOT GONNA MAKE IT!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Myślałem, że wcześniej skoro trasa po Europie jest przed wydaniem, ale cóż, mój węwnętrzny kindermetal czeka, tak jak na koncert w KRK.

Opublikowano

Chris opuścił zespół xD no i ch/uj no i cześć, jak widać im starsi tym bardziej im wszystkim odpie/rdala. A pokłócili się o kasę. A Corey jak zwykle robi z siebie świętoszka i znawcę wszystkiego na social mediach. W ogóle odkąd zaczął się spotykac z czerwoną lambadziarą to stał się niezłą piz/dą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowy singiel stone sou... Tfu slipnkot

Heavy and anger as Iowa... :pawel:

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

fajny numer, taki Sulfur 2.0 ale bardziej nośne lyricsy (you've killed a saint in me)

ciekawe że wywalili All out life z tracklisty bo nie chcą płacić Fehnowi royalties :p ostro z nim pograli

no teraz dopiero złapałem hype na krakowski koncert, czekam na powrót tej dzikiej energii ]:->~~ oby na tourze grali chociaż kilka numerów z Not your kind

Opublikowano

Ale ten chórek na początku robi robotę :obama: trzy razy posłuchane i mnie mają, ale wstyd :reggie:

Opublikowano

Tak cisnę ten nowy utwór no i jak najbardziej zgadzam się z @nero2082 zamysł to przerobiony Sulfur ale... Dla mnie Sulfur jest przykładem tego czegoś co posiadają chłopaki chcąc napisać chwytliwy utwór, jest tu wszystko bez żadnych niedomagań, utwór kompletny, wpadający w ucho, ale ciężki z fajnym tekstem, nawet refren nie kaleczy. Gray chapter bardzo mi podszedł ale uważam że daje się odczuć brak Joeya w składzie kompozytorskim. Uważam też że dla niektórych kapel lepiej jest wypuścić płytę z partyzanta bez szumnych zapowiedzi, odniesień do najlepszych albumów w dyskografii tylko (pipi) i już, mam też wrażenie że podobnie kiepsko będzie z nową płytą Toola, chociaż tam są muzycy z innej półki więc na pewno zrobią coś ciekawego. Po tych dwóch utworach hype mi zleciał zupełnie i cieszę się że na Mystic będą jeszcze bez nowej płyty. 

Opublikowano

Mnie hype opadł po aferze z Chrisem oraz tym jaka się z Coreya zrobiła instagramowa atencyjna suka. Ta płyta musi naprawdę rozpier/dolic żeby mnie wciągnęło z powrotem. Na mystic jadę oczywiście.

Opublikowano

Dobry kawałek, pierwsze przesłuchanie na nie, ale poleciało jeszcze z cztery razy i wpada w uchu, zwłaszcza refren. Zdecydowanie lepszy od tego pierwszego. 

Opublikowano

Dawno takiego ścierwa nie słyszałem. Po prostu nie można już sobie wyobrazić czegoś gorszego. 

Edytowane przez Arm9_Team