Redmitsu 971 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Nie ma O tym skad naprawde wzieli sie ich moce, dowiesz sie za jakies 200+ odcinkow. I'm serious, Moce Chada i Orihime zostaly w ogole wytlumaczone? :0 Zostały zostały. Chociaz fabularnie ten motyw akurat lezy i kwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Sado Yasutora - tak się nazywa. Chad to przydomek. Dzięki za info. W sumie te najnowsze openingi cholernie spoilerują, strach oglądać. Inna sprawa, że pod względem muzyki i montażu prezentują się tak za(pipi)iście, że aż szkoda nie oglądać Edytowane 7 Listopada 2010 przez Renton Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 pewnie robione są pod ludzi, którzy mangę czytają. A teraz się zaczną w anime jedne z najlepszych momentów w serii. ciekawe jak będzie zrobiona (animacja i rysunki postaci) ostateczna walka ze zmutowanym Aizenem i Ichigo z Final Getsuga T. Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nom, trzeba przyznać, że obecne odcinki nieźle gniotą kulki. A jak odpalili ten kozacki kawałek muzyczny kiedy Aizen siekał kapitanów , to poziom zaj'ebistości już w ogóle sięgnął maksimum. Power. Nie da się ukryć, że co większe walki w tym animcu powalają epickością (Byakuya, Grimmjow, Ulquiorra), jednak od finałowej batalii z tym skurczybykiem oczekuję kompletnego zmasturbowania mojego mózgu :] Ostatnio złapałem się na tym, że nawet za nowym odcinkiem One Piece'a (gdzie zresztą jest nie mniejsza rozwałka) już tak nie czekam jak za Bleachem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ep 24. Kolejny trening. Ichigo jak zwykle musiał wybuchnąć energią tak, że wszystkim dookoła szczęki opadły (nie żebym miał coś przeciwko). Ichimaru cieszy mordę tradycyjnie, ciekawe czy kiedyś przestanie się uśmiechać... 6/10 ep 25 Efekciarskie wejście - zaliczone. Cała ta akcja z kulą energii fajnie zrobiona. Ganju coś sapie o shinigami, który przyniósł jego konającego brata do domu - z fryzury wygląda jak Rukia, więc to na pewno Rukia. Aizen rzuca podejrzane teksty do Ichimaru, ktoś to podsłysza - ogólnie jakiś zdradziecki plot się tam rozwija chyba. 7/10 ep 26 Pierwsza porządna walka w bliczu - Ichigo vs Ikkaku, hura! Póki co bez fajerwerków, ale jest ok, łysol ma fajnego 3-częściowgo zanpaktou. Ganju i jego ucieczko-walka z pięknisiem(jak on się zwał?) też całkiem fajna. Zaklęcie ma niczym techniki Crocodila z one piece 8/10 Drugi op średni mi się podoba, sceny fajne, ale piosenka słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zamułka straszna ten nowy arc, swoja droga Inoue tez stracila moce ze nie mogla uleczyc Ishidy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ostatnia walka z Aizenem, to jakiś żart. Po mega epickich starciach z Grimmjowem czy Ulquiorrą spodziewałem się finału, który elegancko wkomponuje mnie w fotel, a tutaj dupa blada. Jeden cios z Final Getsuga i tyle. Nawet jego bankai nie pokazano, tylko te kretyńskie przemiany. Żenada. Za kolejnym sezonem nawet nie czekam, Bleach już się dla mnie skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Nowy arc jest świetny. Ichigo walczy z czerwoną świnią przy pomocy czarnej swastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 zapomniałeś dodać że w domku dla lalek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To już nawet nie jest śmieszne . Czekać tylko jak okaże się że to wszystko iluzja stworzona przez Aizen'a i tak naprawdę wszyscy są w Soul Society jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) Bleach zaliczył swoisty restart, historia zatoczyła pewne koło i wszystko zaczyna się od początku. To akurat nie jest żadna nowość, że nowe rozdziały potrzebują czasu, żeby się rozkręcić. Oczywiście im szybciej tym lepiej, ale tak naprawdę od pokonania Aizena ukazało się zaledwie kilka chapterów, więc trudno się spodziewać, żeby zaraz miały się pojawić jakieś kozackie walki. Edytowane 20 Lutego 2011 przez Josh the Boy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tjaa też się srogo zawiodłem jeśli chodzi o ostatnią walkę. Wydaje mi się że nawet w mandze dłużej to trwało. Co sekundę jakieś transformacje, zero walki tylko ciągłe pie.rdolenie Aizena co 2 ciosy mieczem, no i ostateczny Getsuga też lipa. Mimo, iż dokładnie wiedziałem jak to w kwestii fabuły się przedstawi, to mimo wszystko srogo się zawiodłem na animowanym odpowiedniku:/ Założę się, że będzie jeden odcinek zgodny z mangą i polecą fillery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Boli mnie że Anime dostaje takie za(pipi)iste animacje przy tak krapowatej produkcji. Czyms musza pewnie nadrabiać. Wyobrazcie sobie Naruto z takimi animacjami, poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Niektóre Naruto też mają do(pipi)aną animację. Choć pewnie można zliczyć takie odcinki na palcach dwóch rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 po następnym odcinku anime będą fillery, z tego co pamiętam coś o nowym kapitanie 2 dywizji. 311. (1 marzec) The Soul Detective・Karakuraizer Takes Off Again! Tamashī no keiji・Karakuraizā sai hasshin! (魂葬刑事・カラクライザー再発進!) 312. (8 marzec) Inauguration! The Brand New 2nd Division Captain! Shūnin! Arata naru ban ni ban tai taichō! (就任!新たなる二番隊隊長!) Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiecie może skąd ściągnąć można od pierwszego odcinka Bleach w przyzwoitej jakości? Tzn 720p co najmniej o ile są w takiej jakości. No i jak by były w linkach a nie w torrentach to byłby w ogóle luksus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No i oczywiscie Ginjou to bad guy, przewidywalnie once again. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Czemu, ja się tego nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Na zbyt dobrego przyjaciela i alianta go kreował. dobrze mu to wyszło, ale Ginjo został "Kubo'd" spodziewalem sie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kubo pewnie sam jeszcze nie wie dlaczego Ginjo zdradził. Coś wymyśli podczas wizyty w kiblu, a że Bleach ma biedną kreske to spoci te 20 stron w 2 dni i wszyscy bedą hepi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Akurat kreska, to jedyne co Kubo ma. Gdyby tylko zainwestował w jakiegoś pomocnika do rysowania tła, to byłoby lepiej. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 "Nowa" Rukia ma fajny design Ciekawe czy rysują ją teraz ta sama osoba, która wymyśliła design "nowej" Orihime. Widać Ichigo ponownie jako shinigami ma nowy design. Pod sztą elementy zbroi, a miecz w wersji Shikai też doczekał się modyfikacji: inna rękojeść, łańcuszek jak przy bankai, inny kształt ostrza w dolnej części i na grzbiecie miecza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W Bleachu coś się w końcu ruszyło. Pewnie teraz Ichigo szybko pokona Ginjo and co. a potem okaże się że byli oni przydupasami większego "złego" i dlatego chcieli zapobiec wskrzeszeniu mocy Truskawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Może w końcu zacznę czytać nowe chaptery Cytuj Odnośnik do komentarza
Modzell 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja chce Zarakiego w akcji zobaczyc, jedyny plus tego anime to były własnie walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi